Αρης: Οι θαυμαστές του Ενκουλού τον υποδέχθηκαν στο Καμερούν (vid)

Αρης: Οι θαυμαστές του Ενκουλού τον υποδέχθηκαν στο Καμερούν (vid)

Newsroom
Αρης: Οι θαυμαστές του Ενκουλού τον υποδέχθηκαν στο Καμερούν (vid)

bet365

Ο Ενκουλού βρίσκεται στην πατρίδα του μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Μουντιάλ και αρκετοί φίλοι του αποθέωσαν τον στόπερ του Αρη.

Στο Καμερούν βρίσκεται ο Ενκουλού, καθώς ο στόπερ του Αρη ολοκλήρωσε με την Εθνική του ομάδα τις υποχρεώσεις του στο Μουντιάλ του Κατάρ. Οπου ήταν βασικός στα δύο πρώτα παιχνίδια αλλά και δεν έπαιξε στο τελευταίο ματς των ομίλων λόγω τραυματισμού που θα τον κρατήσει εκτός δράσης και από τα επόμενα παιχνίδια των «κίτρινων», ενώ τα «αδάμαστα λιοντάρια» διεκδίκησαν μέχρι το φινάλε την πρόκρισή τους στους «16».

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός έτυχε θερμής υποδοχής από τους θαυμαστές του που τον περίμεναν με πανό που έφτιαξαν για χάρη του, ενώ εκείνος τους μίλησε υποβασταζόμενος σε πατερίτσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα