ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός: Φιλική νίκη για τον ΠΑΣ, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Νίνη

Newsroom
 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός: Φιλική νίκη για τον ΠΑΣ, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Νίνη

bet365

Με σκόρερ και κορυφαίο τον Μορέιρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στην πρώτη εμφάνιση του Νίνη με τη φανέλα του.

Με σκορ 1-0 επικράτησε σήμερα (3/12) ο ΠΑΣ Γιάννινα του Παναιτωλικού, σε φιλικό παιχνίδι όπου ξεχώρισε ο Μορέιρα ενώ για λογαριασμό των γηπεδούχων ντεμπουτάρισε, έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο, ο Νίνης.

Στο πρώτο ημίωρο ο «Αγιαξ της Ηπείρου» είχε την ελαφρά υπεροχή και σε αυτό το διάστημα «πάτησε» σε δυο-τρεις περιπτώσεις με αξιώσεις στα καρέ των αντιπάλων του, αλλά τα «καναρίνια» ήταν εκείνα που «άγγιξαν» το γκολ όταν στο 28' ο Μπαγκαλιάνης παραλίγο άθελά του να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου. Τελικά ο «Αγιαξ της Ηπείρου» ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 42' με ωραία κεφαλιά-ψαράκι του κορυφαίου της αναμέτρησης Μορέιρα ύστερα από σέντρα του Σόρια.

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μισό (54') οι «κυανοκίτρινοι» άγγιξαν την ισοφάριση όταν ο Νταγκό έστρωσε στον Βαρόνε και ο Ιταλός χαφ εξαπέλυσε έναν «κεραυνό», όμως ο Σούλης απέκρουσε εντυπωσιακά και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε και το οριζόντιο δοκάρι του.

Στο 62' ήταν η σειρά του Στεργιάκη να πιστωθεί μία ωραία επέμβαση σε προσπάθεια του Μορέιρα, ενώ στο 78' πέρασε στο γήπεδο ο Νίνης και έτσι ντεμπουτάρισε ανεπίσημα με τον ΠΑΣ (είχε το Νο10). Ο 32χρονος έδειξε δραστήριος, πέρασε ορισμένες κάθετες, οι «κυανοκίτρινοι» σε αυτό το διάστημα δεν έφτιαξαν κάποια φάση και έτσι δεν άλλαξε το αποτέλεσμα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Αθανασίου, Μορέιρα, Παμλίδης, Εραμούσπε, Τζίμας, Ριένστρα, Πήλιος, Μπαγκαλιάνης, Μπαλάν, Σόρια, Λιάσος. Επαιξαν και οι Σούλης, Φοφανά, Σταματελόπουλος, Παντελάκης, Νίνης, Καραχάλιος, Ποζνάνσκι, Μπακαδήμας, Ροσέρο, Τσαβός, Κύρκος.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Λάρσον Τσιγγάρας, Λιάβας, Φλόρες, Κολοβός, Μόρσεϊ, Καρέλης. Επαιξαν και οι Στεργιάκης, Μπακάκης, Βαρόνε, Χατζηθεοδωρίδης, Μαλής, Πέδρο, Νταγκό, Ξενιτίδης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα