Ιωνικός κατά Σταϊκούρα: «Σφυρίζει αδιάφορα και δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό»

Ιωνικός κατά Σταϊκούρα: «Σφυρίζει αδιάφορα και δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό»

Ιωνικός κατά Σταϊκούρα: «Σφυρίζει αδιάφορα και δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό»

bet365

Η ΠΑΕ Ιωνικός, με ανακοίνωσή της, στέκεται στο θέμα των χρημάτων που δικαιούται από τα ποσοστά του στοιχήματος, τονίζοντας πως ο Χρήστος Σταϊκούρας σφυρίζει αδιάφορα.

Μέσω ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Ιωνικός, απευθύνεται στην Κυβέρνηση και ειδικά στον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα για τα χρήματα που πρέπει να λάβουν οι ομάδες μέσω του ποσοστού από το στοίχημα. Μέσω αυτής γίνεται λόγος για υποσχέσεις που δεν τηρούνται και υποστηρίζει ότι ύστερα από τόσο καιρό δεν έχει πάρει ευρώ.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Γιατί τέτοια εξαίρεση στον Ιωνικό κυριε Σταϊκούρα;

Για ακόμη μία φορά καλούμαστε να μιλήσουμε για τα αυτονόητα και τα όσα θα έπρεπε να έχουν τηρηθεί βάσει νόμου.

Ή για να το θέσουμε καλύτερα, τα όσα εφαρμόζονται για τις υπόλοιπες ομάδες αλλά όχι για τον Ιωνικό. Διότι έχει περάσει μιάμιση σεζόν από τη στιγμή που επιστρέψαμε στην Super League, αλλά ο κύριος Σταϊκούρας σφυρίζει αδιάφορα και δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

Είναι τυχαίο γεγονός πως μόνο ο Ιωνικός δεν έχει πάρει τα χρήματα που δικαιούται ακόμη από το ποσοστό των εσόδων από την φορολογικά έσοδα από τυχερά παίγνια, ενώ την περασμένη σεζόν έβαλαν στα ταμεία τους ποσά οι 13 από τις 14 ομάδες που συμμετείχαν στην πρώτη κατηγορία; Μαντέψτε ποια ήταν η μοναδική που δεν πήρε ευρώ...

Αυτό το λέτε ισονομία ή μήπως να το πούμε εμείς μεροληπτική στάση κατά της ομάδας μας; Μήπως κύριε Σταϊκούρα αυτό λέγεται διαχωρισμός; Γιατί όταν σας στείλαμε προ μηνών την επιστολή, δεν πήραμε την παραμικρή απάντηση; Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν απαντήσατε ή απλά δεν έχετε πώς να δικαιολογήσετε την χωρίς λογική κίνησή σας;

Το μόνο που ακούμε, όχι από εσάς αλλά από... τρίτους, κύριε Σταϊκούρα είναι ένα "θα...". Υποσχέσεις που δεν τηρούνται. Από λόγια χορτάσαμε, πράξεις δεν βλέπουμε όμως και παραμένουμε καχύποπτοι και διερωτόμαστε: Γιατί υπάρχει αυτή η μεροληπτική στάση εναντίον του Ιωνικού; Ποιος θέλει να αποδυναμώσει την ομάδα μας; Γιατί τέτοια εξαίρεση κύριε Σταϊκούρα; Γιατί δημιουργείται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα;

Περιμένουμε να απαντήσετε στις απορίες μας, να μας τις λύσετε. Και φυσικά να καταβληθούν στην ομάδα μας τα χρήματα που δικαιούνται από το ποσοστό των εσόδων από την φορολογικά έσοδα από τυχερά παίγνια.

Ελπίζουμε, να μην επανέλθουμε για ακόμη μια φορά!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα