Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (21/11) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (21/11) στο Gazzetta

bet365

Η παραμονή του Χάμες, η επιστροφή Μιλιβόγεβιτς στον Ολυμπιακό, ο Γιένσεν, η ήττα της Εθνικής από την Ουγγαρία, η πρεμιέρα του Μουντιάλ, ο παρτενέρ του Ετέμπ και οι κινήσεις στον ΠΑΟΚ, πρωταγωνιστούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Οι τέσσερις ηγέτες του Ολυμπιακού, ο τρόπος για το deal με Γιένσεν

Sport Day: Οι τέσσερις ηγέτες του Ολυμπιακού. Οι παίκτες πάνω στους οποίους γίνεται η μετάβαση και μπαίνουν οι βάσεις του νέου Ολυμπιακού. Προπόνηση έκανε το Εκουαδόρ με το Κατάρ στην πρεμιέρα του Μουντιάλ. Δεν πήρε τίποτα η Εθνική από την Ουγγαρία. Παναθηναϊκός: Ο τρόπος για το deal με Γιένσεν.

Live Sport: Γύρω από τον Χάμες ο Ολυμπιακός. Προφορική συμφωνία για παραμονή του σπουδαίου Κολομβιανού έως το 2024 ώστε να χτιστεί η ομάδα. Κλείνει Μαντσίνι μέσα στην εβδομάδα, ματιές και στον Ολλανδό εξτρέμ Ταβσάν. Τον Πύργο Παπαγιάννης χρειάζεται επειγόντως ο Παναθηναϊκός για να αναπνεύσει στην «διαβολοβδομάδα». Μάθημα για την Εθνική η ήττα από την Ουγγαρία, για πλάκα το Εκουαδόρ το Κατάρ.

Φως των Σπορ: Καρέ όνειρο. Σε Χάμες, Μιλιβόγεβιτς, Χουάνγκ και Εμβιλά θα στηριχθεί ο Ολυμπιακός που θέλει την επιστροφή του Σέρβου. Επίδειξη υπεροχής από Εκουαδόρ, γενικώς χαμένη η Εθνική. Απόλυτος ο Φωστήρας, «μίδας» ο Τζόκοβιτς.

Πρωταθλητής: Ο Χάμες είναι «δεμένος αλλά γουστάρει και Θρύλο». Ανάλυση για την αυτόματη ανανέωση του Κολομβιανού. Πέτρος Μίχος: «Ευκαιρία για τον Μίτσελ η διακοπή, άλλαξε πολλά η τετράδα Χάμες, Χουάνγκ, Μπιέλ και Πασχαλάκη»

Αθλητικές εφημερίδες: 100% στις μεταγραφές η ΑΕΚ, πλησιάζει ο παρτενέρ του Ετέμπο

Ώρα των Σπορ: 100% επιτυχία. Ανάλυση για το 8/8 της Ενωσης στις μεταγραφές του καλοκαιριού. Προτάθηκε στον Αλμέιδα ο Ντιέγκο Ρέγες. Ιδανική πρεμιέρα για την ομάδα γυναικών στο ποδόσφαιρο που νίκησε στην πρεμιέρα 5-0 στην Κρήτη την ομάδα των Νέων Εργοτέλη.

Metrosport: Πλησιάζει ο εκλεκτός. Ο Άρης έχει καταλήξει στον παίκτη που θα αποκτήσει για παρτενέρ του Ετέμπο στον άξονα. Θέλει να τον φέρει όσο μπορεί νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη. Τελική κρούση Λουτσέσκου και Μπότο που έχουν καταλήξει στις κινήσεις ενίσχυσης. Η στρατηγική που θα ακολουθήσουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα