Ολιβέιρα: «Τόσο εγώ, όσο και η ομάδα βρίσκουμε τον εαυτό μας»

Newsroom
Ολιβέιρα: «Τόσο εγώ, όσο και η ομάδα βρίσκουμε τον εαυτό μας»

bet365

Ικανοποιημένος όχι μόνο από το δικό του γκολ, αλλά και την άνοδο της ομάδας, εμφανίστηκε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός που με πέναλτι έκανε το 3-0 στο ματς με τον Βόλο, μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για το αν όλα δείχνουν καλύτερα πλέον στον ΠΑΟΚ: «Αισθάνομαι καλά, μετά από έναν τραυματισμό είναι δύσκολα όταν επανέρχεσαι, τόσο εγώ όσο και η ομάδα βρίσκουμε τον εαυτό μας. Σκοράραμε 8 γκολ χωρίς να δεχθούμε, είμαστε σε καλό μομέντουμ και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι με ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Έχουμε κάποιες μέρες για ξεκούραση, θέλουμε όταν επιστρέψουμε να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία».

Για το αν φοβάται πως η διακοπή θα επηρεάσει την ομάδα: «Είμαστε εντελώς καινούργια ομάδα, γενικά βρήκαμε τη φόρμα μας, αρχίσαμε να επικοινωνούμε καλύτερα, η ομάδα έδεσε και δεν πρέπει να επηρεαστούμε από τη διακοπή. Να είμαστε με την ίδια νοοτροπία όταν επιστρέψουμε βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την εικόνα της ομάδας».

Για το προσπέρασμα στη βαθμολογία από τον ΠΑΟΚ με καθαρή νίκη απέναντι στον Βόλο: «Έχουμε την ποιότητα και το υλικό για να παλεύουμε για τις πρώτες θέσεις, ξέρουμε ότι είμαστε μακριά από την κορυφή αλλά είναι πολλά τα παιχνίδια και τα ντέρμπι που έχουν όλοι να παίξουν. Είναι εύκολο να χαθούν βαθμοί και δεν έχουμε φτάσει ταβάνι. Είναι όλα ανοιχτά και εμείς θα παλέψουμε σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα