Παναθηναϊκός: Ο Βέρμπιτς έχει ποιότητα, πρέπει όμως να αποκτήσει και διάρκεια

Παναθηναϊκός: Ο Βέρμπιτς έχει ποιότητα, πρέπει όμως να αποκτήσει και διάρκεια

Νίκος Ρόλλας
Παναθηναϊκός: Ο Βέρμπιτς έχει ποιότητα, πρέπει όμως να αποκτήσει και διάρκεια

bet365

Στα δύο τελευταία ματς του Παναθηναϊκού, ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς φάνηκε να κάνει πίσω... βήματα και ο Ατρόμητος αύριο, αποτελεί την ευκαιρία του.

O Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ήταν ένας από τους πρώτους και βασικούς στόχους του Παναθηναϊκού, στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, όμως η άφιξή του συνοδεύτηκε από το δαιμονιώδες ξεκίνημα του Αϊτόρ, με αποτέλεσμα ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται για έναν παίκτη της κλάσσης του, να έχει στα πρώτα παιχνίδια (μέχρι να βρει τον επιθυμητό αγωνιστικό ρύθμο), τον ρόλο της εναλλακτικής λύσης...

Ο τραυματισμός του Ισπανού όμως, σε συνδυασμό με την άνοδο του Σλοβένου μεσοεπιθετικού, τον έχρισαν βασικό και αναντικατάστατο στα παιχνίδια που ακολούθησαν του ματς με τον Άρη. Τόσο με τον Ολυμπιακό όμως, όσο και με τον Παναιτωλικό μεσοβδόμαδα, φάνηκε όμως σα να κάνει πίσω... βήματα στην πορεία που διέγραφε μέχρι τότε.

Από το γκολ με τον Λεβαδειακό, την ασίστ με τον Άρη και την πολύ καλή εμφάνιση στο Βόλο, έμεινε στα ρηχά σε δύο συνεχόμενα ματς, ευτυχώς χωρίς μεγάλο κόστος για τον Παναθηναϊκό, στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του πρωτάθληματος. Στον... μαραθώνιο αυτό όμως, τα κενά διαστήματα και τα σκαμπανεβάσματα, θα πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστο. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για παίκτης όπως ο αυτός.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο Παναθηναϊκός γενικότερα, περιμένουν, με την κλάση, την προσωπικότητα και τις ικανότητες που διαθέτει, να είναι εκείνος που θα βγάζει το φίδι από την... τρύπα όποτε έρχονται τα δύσκολα και να μην χάνεται. Με τον Ολυμπιακό και τον Παναιτωλικό ήταν ο Ιωαννίδης αυτός που έβγαλε τα... κάστανα από τη φωτιά και το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του.

Είτε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον επιλέξει για το αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, όπως ξεκίνησε στο Αγρίνιο, είτε στο δεξί, όπως έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα