ΠΑΟΚ: O Κωνσταντέλιας έγινε η αφορμή για το ποδόσφαιρο που όλοι θέλουμε

Σταύρος Σουντουλίδης
O κόσμος του Ιωνικού αποθέωσε τον Γιάννη Κωνσταντέλια, η ομάδα της Νίκας «υποκλίθηκε» στο ταλέντο του και ο ΠΑΟΚ «είπε», δημοσίως, ένα μεγάλο «ευχαριστώ»!

Το ποδόσφαιρο σ’ όλο το μεγαλείο του! Οι στιγμές το βράδυ της Πέμπτης (10/11) στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης, με κεντρικό πρόσωπο τον Γιάννη Κωνσταντέλια, είναι από τις πιο ωραίες που διαδραματίστηκαν τους τελευταίους μήνες στα μέρη μας.

Ο κόσμος του Ιωνικού αποθέωσε τον 19χρονο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ απ’ την στιγμή που έγινε αλλαγή στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης, αναγνωρίζοντας την σπουδαία ατομική απόδοσή του.

Ο μικρός του «Δικεφάλου» είχε σημαντική συμβολή και στα τρία «ασπρόμαυρα» γκολ, με την ΠΑΕ Ιωνικός να «υποκλίνεται» στο ταλέντο του, σε μια πολύ όμορφη και σπάνια -για τα ελληνική δεδομένα- κίνηση.

«O κόσμος του Ιωνικού ξέρει να αναγνωρίζει και να σέβεται!

Αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά απέναντι στον @paok_fc , όταν ο @konstantelias_ πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου και καταχειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο για την εμφάνισή του παρά την πικρία που υπήρχε για το αποτέλεσμα.

Συνέχισε έτσι μικρέ…», έγραψε ο Ιωνικός στα social media της ομάδας.

Η κίνηση του επίσημου Ιωνικού δεν πέρασε απαρατήρητη, το αντίθετο μάλιστα, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να απαντά και να στέλνει το δικό της μήνυμα:

«Οι “μικρές” στιγμές μεγαλείου, οι στιγμές που το ποδόσφαιρο μας συγκινεί. Ευχαριστούμε Ionikos FC / Ιωνικός ΑΟ», ανέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε μία πολύ όμορφη στιγμή, από αυτές που σπανίζουν, πλέον, στο ποδόσφαιρο μας.

@Photo credits: PAOK FC