ΠΑΟΚ: Η Χαλ πριν καταλήξει στον Ροζινιόρ μίλησε με τον Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Η Χαλ πριν καταλήξει στον Ροζινιόρ μίλησε με τον Λουτσέσκου

bet365

Δημοσίευμα αγγλικής ιστοσελίδας κάνει λόγο για διαπραγματεύσεις στο τελικό στάδιο μεταξύ της Χαλ του Δημήτρη Πέλκα και του Ραζβάν Λουτσέσκου, που δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Η Χαλ προσπαθεί να σταθεί στην Championship και μέχρι πριν από λίγα 24ωρα αναζητούσε τον κατάλληλο προπονητή.

Η ομάδα του Δημήτρη Πέλκα, ιδιοκτησίας του γνωστού Τούρκου παραγωγού τηλεοπτικών ριάλιτι, Ατζούν Ιλιτζαλί, μετά το ναυάγιο με τον Πέδρο Μαρτίνς στράφηκε προς την περίπτωση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα της η «hulldailymail» έγιναν επαφές και συνομιλίες με τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Νέναντ Μπιέλιτσα, χωρίς να καταλήξουν κάπου, ενώ εξετάστηκαν και άλλοι προπονητές από τη Βρετανία, προτού επέλθει συμφωνία με τον Λίαμ Ροζίνιορ, ο οποίος θα παραλάβει την ομάδα από τον υπηρεσιακό Άντι Ντόουσον με στόχο να απομακρύνει τους «Tigers» από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας και να κοιτάξει πιο ψηλά.

Ο Λουτσέσκου ήταν ψηλά στη λίστα των υποψήφιων προπονητών της Χαλ, μάλιστα αρκετοί πίστευαν ότι βάσει των συνθηκών θα ήταν εύκολη η συμφωνία μαζί του, ωστόσο η απάντηση του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ ήταν αρνητική, καθώς όπως φέρεται να είπε στόχος του είναι να παραμείνει στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσει το έργο του με τους «ασπρόμαυρους».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα