Ολυμπιακός: Η ποδοσφαιρική «αδικία» με Μπόουλερ και Ντε Λα Φουέντε (vids)

Ολυμπιακός: Η ποδοσφαιρική «αδικία» με Μπόουλερ και Ντε Λα Φουέντε (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η ποδοσφαιρική «αδικία» με Μπόουλερ και Ντε Λα Φουέντε (vids)

bet365

Οι δύο εξτρέμ του Ολυμπιακού είχαν τεθεί το τελευταίο διάστημα εκτός πλάνων στον σύλλογο παρά το γεγονός πως το αγωνιστικό τους δείγμα δεν ήταν επαρκές.

Παρατηρείται φέτος και αυτό το φαινόμενο στον Ολυμπιακό. Ποιό; Το να τίθενται εκτός του βασικού αγωνιστικού σχεδίου της ομάδας παίκτες δίχως επαρκή αριθμό αγώνων / συμμετοχών διότι υπάρχει μεγάλη πίεση και επίσης ορισμένοι παίκτες δεν προσαρμόζονται γρήγορα ή δεν προσαρμόζονται γενικά. Πήγε να συμβεί αυτό με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά και έγινε με τον Ντε Λα Φουέντε και τον Μπόουλερ.

Σε ένα πολυπληθές ρόστερ όπως αυτό του Ολυμπιακού υπάρχουν λοιπόν και παίκτες που έμειναν εκτός πλάνων στα προηγούμενα ματς με τον Μίτσελ. Ο Ντε Λα Φουέντε στο Πρωτάθλημα έχει να παίξει από το 1-1 με τον Βόλο. Ο Αμερικανός δεν φαινόταν πως υπολογίζεται από τον Μίτσελ. Ο Ντε Λα Φουέντε έπαιξε 5 ματς υπό τον Κορμπεράν και κανένα με Μίτσελ.

Ο δε Μπόουλερ έχει 4 συμμετοχές όλες και όλες. Με τη Καραμπάγκ ήταν στον πάγκο (και στους 2 αγώνες, εντός και εκτός δηλαδή) αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε καν. Και αυτός δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό με τον Μίτσελ.

Είναι όμως ποδοσφαιρικά δίκαιο - εάν μπορούμε να το θέσουμε έτσι - να έχουν κριθεί δύο παίκτες με ένα τόσο μικρό αγωνιστικό δείγμα; Όχι δεν είναι αλλά είναι κάτι που μπορεί να συμβεί.

Ο Ντε Λα Φουέντε - των 5 αγώνων χωρίς γκολ ή ασίστ - ήταν πάντως σαν να... στιγματίστηκε από το ματς του Ολυμπιακού με τον Βόλο. Σε εκείνον τον αγώνα στο 88' ήταν που βγήκε σε θέση βολής και απέναντι στον Κλέιμαν που έχει βγει και ενώ είχε ολόκληρο τέρμα σούταρε έξω. Στο 95' ο ίδιος παίκτης πάλι σε τρομερά πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Όσο για τον Μπόουλερ εάν μπορεί να βρεθεί ένα λάθος του υπάρχει στο Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ. Εκεί όπου έκανε φάουλ στο 5ο λεπτό και ένα λεπτό μετά, στο 6' δηλαδή από αυτό το φάουλ ήρθε το 1-0 για τη γερμανική ομάδα που εν τέλει επικράτησε με 3-0 στο Φάληρο.

Ο Άγγλος εξτρέμ έχει όλα και όλα 4 παιχνίδια χωρίς γκολ ή ασίστ (και αυτός). Τόσο ο Ντε Λα Φουέντε όσο και ο Μπόουλερ είναι δανεικοί. Ο πρώτος από τη Μαρσέιγ και ο 2ος από τη Φόρεστ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα