Μεταξάς: «Συγκινήθηκα επειδή έβλεπα τους συμπαίκτες μου να χαίρονται με το γκολ μου» (vid)

Μεταξάς: «Συγκινήθηκα επειδή έβλεπα τους συμπαίκτες μου να χαίρονται με το γκολ μου» (vid)

Newsroom
Μεταξάς: «Συγκινήθηκα επειδή έβλεπα τους συμπαίκτες μου να χαίρονται με το γκολ μου» (vid)

bet365

Ο 18χρονος μέσος του Βόλου, Δημήτρης Μεταξάς τόνισε πως έκλαψε από χαρά μετά το γκολ που σημείωσε με τον Ιωνικό βλέποντας τους συμπαίκτες του να χαίρονται με το τέρμα του.

Ο Δημήτρης Μεταξάς σκόραρε το πρώτο επαγγελματικό γκολ στην καριέρα του στο 4-0 του Βόλου επί του Ιωνικού για το Κύπελο Ελλάδας και μιλώντας στην ΕΡΤ3 ο 18χρονος χαφ του Βόλου τόνισε πως μετά το γκολ έκλαψε από χαρά γιατί έβλεπε τους συμπαίκτες του να χαίρονται με την επιτυχία του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μεταξάς στην ΕΡΤ3:

Για το πρώτο του επαγγελματικό γκολ και γιατί δάκρυσε: «Συγκινήθηκα γιατί ήρθαν όλοι οι συμπαίκτες μου να με αγκαλιάσουν και μου έδιναν συγχαρητήρια. Ήταν δάκρυα χαράς επειδή έβλεπα τους συμπαίκτες μου να χαίρονται με το γκολ μου».

Για το αν περίμενε αυτή την εξέλιξη στον Βόλο: «Δεν το περίμενα. Ήταν ένα από τα όνειρά μου. Ακόμα δεν το έχω πιστέψει και ελπίζω να έρθουν και άλλα».

Για το ποια είναι η καλή του θέση: «Κυρίως η θέση μου είναι αμυντικό χαφ. Χθες έπαιξα ως στόπερ. Έκανα ό,τι μπορούσα. Από τη στιγμή που με επιλέγει ο προπονητής μου να παίζω σε μια θέση θα κάνω το καλύτερο που μπορώ».

Για τον Κώστα Μπράτσο: «Για μένα είναι σημαντικός. Είναι ο άνθρωπος που μου έδωσε αυτές τις ευκαιρίες».

Για τα όνειρά του: «Δεν έχω σκεφτεί κάτι ακόμα. Θα προσπαθήσω να δουλέψω και θα δείξει τι θα φέρει η ζωή».

Για την εντυπωσιακή πορεία του Βόλου στο ξεκίνημα της σεζόν: «Η ομάδα έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Το που θα φτάσει δεν το γνωρίζει κανείς. Αλλά μπορεί να φτάσει ψηλά. Ίσως και να διεκδικήσει μια θέση στην Ευρώπη. Θα δείξει».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα