Σλίσκοβιτς για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ: «Είναι απλά τέλειο»

Σλίσκοβιτς για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ: «Είναι απλά τέλειο»

Γιώργος Τσακίρης
Σλίσκοβιτς για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ: «Είναι απλά τέλειο»

bet365

Ένας φίλος ήρθε πάλι απ' τα παλιά. Ο Ζόραν Σλίσκοβιτς στην Opap Arena δηλώνει με αφορμή την παρουσία του συμπατριώτη του Βίντα: «η ΑΕΚ θέλει τον Κροάτη της για να πάρει πρωτάθλημα»!

Καθημερινά συναντά κανείς πολλά αγαπημένα πρόσωπα από την ιστορία της ΑΕΚ στης Φιλαδέλφειας τα μέρη. Ανθρώπους που έχουν προσφέρει και έμαθαν να αγαπάνε την Ένωση. Έτσι τυχαία και εμείς σήμερα πέσαμε πάνω σε μια εκπληκτική παρέα...

Ηλίας Ατματσίδης, Χρήστος Βασιλόπουλος, Τάκης Καραγκιοζόπουλος και φυσικά Ζόραν Σλίσκοβιτς που έχει καψουρευτεί την ΑΕΚ με τη φανέλα της οποίας έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ήταν δωμάτιο με τον Ηλία Ατματσίδη. Εννοείται πως ήρθε για να δει το γήπεδο, να δει το νέο σπίτι της ΑΕΚ και φυσικά τα έχασε με την ομορφιά του!

«Δεν έχω λόγια, είναι απλά τέλειο», μας είπε με το βλέμμα του χαμένο στην Opap Arena, «ξεπερνάει ότι μπορεί να είχε φανταστεί κανείς, μπράβο, είναι πανέμορφο και τέλειο, ότι αξίζει και πρέπει στην ΑΕΚάρα μας».

Σλίσκοβιτς

Ο "Ατμα" είχε το ρόλο του ξεναγού και μέσα στα αποδυτήρια με το που έφτασε ο Σλίσκοβιτς θέλησε να βγάλει φωτογραφία στη θέση του συμπατριώτη του Ντομαγκόι Βίντα. «Εδώ θέλω, εδώ θα με βγάλετε, στου Βίντα, στη θέση του. Τώρα θα πάρουμε πάλι πρωτάθλημα, όπως παλιά, άλλωστε και στο τελευταίο το 2018 είχαμε τον Λιβάια, τον Μάρκο...», μας θύμισε και επί της ουσίας μας ανέφερε μια λεπτομέρεια που δεν την είχαμε προσέξει όσο της έπρεπε!

Οι ιστορίες έδωσαν και πήραν, τα πειράγματα το ίδιο, είδε τη παλιά Σκεπαστή μα όχι και τα κάγκελα που είχε χτυπήσει στο ματς με τον Ολυμπιακό όταν σκόραρε στη φιέστα πρωταθλήματος! Είδε τους χώρους εντός και έπαθε σοκ, «πού να τα είχαμε εμείς αυτά», σκέφτηκε και μοιράστηκε μαζί μας...

Σλίσκοβιτς

Στο γήπεδο οι τρεις παλαίμαχοι έβγαλαν φωτογραφίες, θυμήθηκαν τα παλιά, αναπόλησαν και χάρηκαν με τη ψυχή τους. Ο Ζόραν Σλίσκοβιτς αναχωρεί για την πατρίδα του μα σύντομα όπως μας είπε θα 'ρθει να δει και πάλι το γήπεδο και την αγαπημένη του ομάδα αφού "είμαι μόνο ΑΕΚ, δεν με νοιάζει καμία άλλη ομάδα, ούτε από την χώρα μου, από όταν ήρθα εδώ, αυτό ήταν...»!

Σλίσκοβιτς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα