Παναθηναϊκός: Μόνο άλλες δύο ομάδες έχουν μεγαλύτερο απόλυτο νικών

Παναθηναϊκός: Μόνο άλλες δύο ομάδες έχουν μεγαλύτερο απόλυτο νικών

Newsroom
Παναθηναϊκός: Μόνο άλλες δύο ομάδες έχουν μεγαλύτερο απόλυτο νικών

bet365

Οι δύο ομάδες στην Ευρώπη που έχουν μεγαλύτερο σερί νικών από του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του χθες το απόγευμα επί του Αστέρα Τρίπολης, συνέχισε την ξέφρενη πορεία του στο Πρωτάθλημα, στην οποία μέχρι στιγμής μετράει το απόλυτο των νικών. 7 στα 7 λοιπόν για τους «πράσινους» που συνεχίζουν να απολαμβάνουν την... μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας μάλιστα και 6 βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ και 7 από τον Ολυμπιακό.

Εκτός όμως από τα παραπάνω που δείχνουν το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, το «τριφύλλι» κατάφερε να διατηρηθεί σε ένα κλειστό κλαμπ που αποτελείται από ευρωπαϊκές ομάδες.

Πρόκειται για αυτό όσων έχουν το απόλυτο μέχρι στιγμής στα πρωταθλήματά τους. Κάτι που δεν το έχουν καταφέρει και πάρα πολλές, σε μεγαλύτερο βαθμό από τον Παναθηναϊκό. Μόλις δύο είναι όλες κι όλες: Η Ντουντελάντζ και η Καραμπάγκ.

Η ομάδα από το Λουξεμβούργο, κέρδισε εκτός έδρας χθες με 2-0 την Φόλε Ες, ενώ η ομάδα από το Αζαρμπαϊτζάν που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό την Πέμπτη, κατάφερε να κερδίσει την Καμπάλα εκτός έδρας με 1-0. Έτσι, αμφότερες έφτασαν το νικηφόρο σερί τους σε 8 στα 8.

Αξίζει να σημειωθεί πως επίδοση ίδια με αυτή των «πράσινων» έχει και η Φερεντσβάρος που με την εντός έδρας νίκη επί της Ντέμπρετσεν με 2-0, έφτασε και εκείνη στις 7 νίκες στα 7 παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα