Παναθηναϊκός: «Γιοβάνοβιτς πόρομ πορόμ πομπέρομ» και αποθέωση των παικτών (vids)

Newsroom
Παναθηναϊκός: «Γιοβάνοβιτς πόρομ πορόμ πομπέρομ» και αποθέωση των παικτών (vids)

bet365

Ωραίες στιγμές μετά τη λήξη του αγώνα εναντίον του Αστέρα Τρίπολης για τους φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αποθέωσαν με συνθήματα και χειροκροτή,ατα τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του Τριφυλλιού.

Είναι πια η... συνήθεια που έγινε λατρεία για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο όπου οι Πράσινοι μετρούν 12 νίκες - 2 ισοπαλίες - 0 ήττες μετά την περυσινή ήττα τους από τον Αστέρα, αλλά απόψε, μετά το 1-0 επί της ομάδας της Τρίπολης το «Γιο-βά-νο-βιτς, πόρομ πορόμ πομπέρομ περόμ» ακούστηκε και... χορεύτηκε πολύ πιο έντονα συγκριτικά με άλλες, εφετινές βραδιές και θύμισε ολίγον από το «πράσινο» πανηγύρι στα περυσινά play offs.

Αποθεώθηκαν μετά τη δύσκολη νίκη επί του Αστέρα και οι παίκτες οι οποίοι ανταπέδωσαν με χειροκρότημα σε μια σχέση που πλέον σφυρηλατείται αγώνα με τον αγώνα και αποτελεί πολύ σημαντικό στοιχείο συσπείρωσης στο Τριφύλλι.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα