ΕΠΟ: Η ενημέρωση για τη συγκέντρωση των Ομοσπονδιών - Μελών της UEFA

Newsroom
ΕΠΟ: Η ενημέρωση για τη συγκέντρωση των Ομοσπονδιών - Μελών της UEFA

bet365

Στη συγκέντρωση όλων των Ομοσπονδιών - Μελών της UEFA στη Φρανκφούρτη, στο πλαίσιο της κλήρωσης του Euro 2024, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ πήρε τον λόγο και απηύθυνε χαιρετισμό.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της UEFA, κ. Τσέφεριν, και τον Εκτελεστικό Γραμματέα κ. Θεοδωρίδη για το γεγονός ότι αμέσως μετά την 1η Ιουνίου, η UEFA διέκοψε κάθε πράξη επιτροπείας στην ΕΠO, «μη παρεμβαίνοντας πλεον σε επιλογές μας». Η επιτροπεία τυπικά και θεσμικά έληξε στις 16 Σεπτεμβρίου με απόφαση της Επιτροπής Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA.

Στη συνέχεια ο κ. Μπαλτάκος ευχαρίστησε ονομαστικά τους κ.κ. Ζόραν Λάκοβιτς, Λούκα Νικόλα και Μάριο Γεωργίου για τη συνδρομή τους στη λήξη της επιτροπείας, η οποία ως γνωστόν διαρκούσε από το 2016. Μετά τις εξελίξεις αυτές, η ΕΠΟ - όπως τονίζεται στην ενημέρωσή της - είναι πλέον αυτόνομη και ανεξάρτητη, όπως όλες οι Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες της Ευρώπης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα