G-Betting: Σκοράρουν και οι δύο στο Άρης-ΑΕΚ

G-Betting G-Betting
G-Betting: Σκοράρουν και οι δύο στο Άρης-ΑΕΚ
Η έβδομη αγωνιστική της Superleague συνεχίζεται την Κυριακή, με το Άρης-ΑΕΚ να ξεχωρίζει.

Την Κυριακή 9 Οκτώβρη σερβίρεται το κυρίως πιάτο της εβδομης αγωνιστικής της Superleague με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις και το ματς του Άρη με την ΑΕΚ να ξεχωρίζει.

Στο Ηράκλειο (16:00) έχουμε το πρώτο ματς της ημέρας, εκεί όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ολυμπιακό που προέρχεται από βαριά ήττα κόντρα στην Καραμπάγκ για το Europa League. Οι Πειραιώτες δεν έχουν περιθώριο γκέλας αφού ήδη βρίσκονται στο -7 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Στον αντίποδα οι Κρητικοί καίγονται για βαθμούς αφού έχουν μέινει αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία. Ο ΟΦΗ το πάλεψε με ΠΑΟΚ και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις. Οι ερυθρόλευκοι έχουν προβλήματα στην άμυνα τους, ενώ το goal/goal έχει εμφανιστεί στα 6 από τα τελευταία εκτός έδρας ματς τους. Το goal/goal στο 2.10 δελεάζει.

γη

Πάμε και στη Λιβαδειά, όπου ο Λεβαδειακός κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στις 16:30. Η ομάδα του Λουτσέσκου δεν είναι σε καλό... φεγγάρι, αφού έχει ένα βαθμό στα δύο τελευταία ματς και ήττα από τον Παναθηναϊκό. Κρίσιμο ματς για τον Δικέφαλλο του Βορρά που δεν είναι εύκολος στο γκολ φέτος και έχει βγάλει αρκετά under 2.5. Στον αντίποδα ο Λεβαδειακός μετρά μόλις 2 γκολ στο πρωτάθλημα σε έξι ματς. Ωραίο το under 2.5 στο ματς στο 1.67 και το διαλέγουμε.

ξ

Στις 19:30 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει να συνεχίσει να μετρά μόνο νίκες. Οι πράσινοι έχουν σημαντικές απουσίες (Κώτσιρας, Σπόραρ, Τσέριν), όμως μεσοεπιθετικά είναι ποιοτική ομάδα. Από την άλλη το σύνολο του Μεταξά έχει δεχθεί 3 γκολ στα τελευταία πέντα ματς και έχει σκοράρει επίσης τρία. Δύσκολα δέχεται γκολ, αλλά δύσκολα βάζει κιόλας. Επειδή η νίκη του Παναθηναϊκού προσφέρεται σε χαμηλή απόδοση, αξίζει το ρίσκο της ισοπαλίας στο ημίχρονο που δίνεται στο 1.98. Οι αλλάγες σε σημαντικές θέσεις μπορεί να αποσυντονίσουν.

μ

Τέλος στο ματς της αγωνιστικής, ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ. H oμάδα του Αλμέιδα έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, αφου μετρά ήδη 12 γκολ. Επίσης Άρης και ΑΕΚ είναι οι δύο κορυφαίες ομάδες σε τελικές προσπάθειες στην Α1. Όπως φαίνεται το ματς θα έχει γκολ στο Βικελίδης και από τις δύο πλευρές. Άλλωστε οι δύο αντίπαλοι διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά. Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Πινέδα, Αραούχο, Λιβάι από τη μία. Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρθία και Γκρέι από την άλλη. Το goal/goal προσφέρεται στο 1.93 και αποτελεί καλή επιλογή.

γη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting