Αναστασίου: «Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να μην τιμωρούμε τους εαυτούς μας» (vid)

Newsroom
Αναστασίου: «Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να μην τιμωρούμε τους εαυτούς μας» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα από τον Βόλο στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του κλείστηκε αναίτια πίσω μετά το προβάδισμα των δύο τερμάτων και από τα λάθη που έγιναν, έχασε το παιχνίδι.

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με 2-0 του Βόλου στο Αγρίνιο, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή φεύγοντας με το διπλό (2-3). Μετά το τέλος του ματς, ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή νοοτροπίας όταν οι παίκτες του παίρνουν το προβάδισμα αλλά και αποφυγή λαθών, όπως αυτά που κόστισαν την ήττα από τον Βόλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αναστασίου στην Cosmote TV:

«Είναι λες και δεν το πιστεύουμε. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Μετά το 2-0 σταματήσαμε να κάνουμε αυτά που είπαμε. Γυρίσαμε να αμυνθούμε χωρίς να υπάρχει εντολή. Ο Βόλος μας απειλούσε και είχαμε προβλήματα από τη δεξιά μεριά. Κλείσαμε τον Φερνάντες, αλλά ο Βόλος μπήκε στο παιχνίδι. Η απόφαση του Καρέλη κρέμασε την ομάδα. Στο δεύτερο μέρος η διαχείριση που κάναμε ήταν καλή, αλλά από ένα ατομικό λάθος δώσαμε τη νίκη στον Βόλο. Τα λάθη αυτά κόστισαν. Ήταν κρίμα γιατί ο κόσμος στήριξε την ομάδα και τα παιδιά προσπάθησαν αλλά μερικές φορές το μυαλό μας δεν λειτουργεί όπως πρέπει και τιμωρούμε τους εαυτούς μας», ανέφερε αρχικά, συμπληρώνοντας:

«Σε κάθε ματς τρώμε γκολ γιατί δεν έχουμε σταθερότητα στην άμυνα και αυτό έχει να κάνει με τη συνολική λειτουργία της ομάδας. Αμυνόμασταν με τα μάτια κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα. Δεν υπήρχε λόγος μετά το 2-0 να γυρίσουμε τόσο πίσω. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια και να μην τιμωρούμε τους εαυτούς μας κάθε φορά».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα