Ευκαιρίες για σημεία με over η 7η αγωνιστική της Super League

Newsroom
Ευκαιρίες για σημεία με over η 7η αγωνιστική της Super League
Με το ντέρμπι Άρης-ΑΕΚ να ξεχωρίζει και πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις η 7η αγωνιστική της Super League.

Η 7η αγωνιστική της Super League είναι πλέον προ των πυλών και η Stoiximan προσφέρει όπως πάντα αμέτρητες επιλογές για στοίχημα. Πλέον το ενδιαφέρον κορυφώνεται, ειδικά για τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα που κάθε ομάδα θέλει για τους δικούς της λόγους το τρίποντο...

Την Κυριακή, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στην κατάμεστη Λεωφόρο με στόχο τη συνέχιση της αήττητης πορείας του και το 7/7. Βέβαια, η αποστολή του μόνο εύκολη δεν θα είναι, καθώς εκτός από το γεγονός οτι οι Αρκάδες παραδοσιακά βάζουν... δύσκολα στους «πράσινους», υπάρχουν και οι απουσίες του Σπόραρ και του Τσέριν. Η νίκη του Παναθηναϊκού με over 1.5 δίνει 1.75 στη Stoximan.

Στις 21:15 είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι της αγωνιστικής στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου Άρης και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους, σε ένα ματς που ο όποιος χάνει... χάνεται και η ισοπαλία δεν ευνοεί κανέναν, ειδικά τους γηπεδούχους. Το over 2.5 στη Stoiximan δίνει 2.35.

Νωρίτερα στις 16:00, ο Ολυμπιακός κάνει δύσκολη και επικίνδυνη έξοδο στο Ηράκλειο στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί δεν έχουν περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών, καθώς θα μείνουν πίσω στην βαθμολογία και κινδυνεύουν να πέσουν στις τελευταίες θέσεις, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν με την πλάτη στον τοίχο για να μην αυξηθεί ακόμα περισσότερο η διαφορά από τον πρώτο Παναθηναϊκό. H νίκη των πρωταθλητών και το over 2.5 στη Stoiximan δίνει 1.80.

Στις 16:30, ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ούτε που θέλει να σκέφτεται να σκέφτεται οτι θα χάσει και άλλους βαθμούς, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την εσωστρέφεια που υπάρχει μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Την ίδια ώρα ο Λεβαδειακός πρέπει να πάρει βαθμούς προκειμένου να μπορέσει σιγά σιγά να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Η νίκη του ΠΑΟΚ δίνει 1.60 στην Stoiximan.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το σαββατιάτικο ματς μεταξύ του Παναιτωλικού με του Βόλου. Από τη μία έχουμε τους φορμαρισμένους Αγρινιώτες και τον on fire Καρέλη και από την άλλη τους φιλοξενούμενους που φιγουράρουν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Το over 2.5 στην Stoiximan δίνει 2.27.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα