Χάμες Ροντρίγκες: «Να συνεχίσουμε μαζί στον δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων» (vid)

Χάμες Ροντρίγκες: «Να συνεχίσουμε μαζί στον δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων» (vid)

Newsroom
Χάμες Ροντρίγκες: «Να συνεχίσουμε μαζί στον δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων» (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός έκανε χορηγική παρουσίαση το μεσημέρι της Δευτέρας στο γήπεδο Καραϊσκάκη, όπου μίλησαν οι Γιώργος Μασούρας και Χάμες Ροντρίγκες.

Η συνεργασία της Stoiximan με την ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκίνησε το 2015. Θα συνεχίσει να αποτελεί τον κεντρικό χορηγό της φανέλας του Ολυμπιακού και ενώ η συνεργασία εκτείνεται και σε κοινές δράσεις για την βελτίωση της εμπειρίας των φιλάθλων καθώς και για τη στήριξη κοινωνικών σκοπών, κάτι που έχουν αναλάβει από κοινού οι δύο πλευρές, από το 2015.

Στην παρουσίαση που έγινε στο Καραϊσκάκη ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, ανέφερε για την ανανέωση της συνεργασίας: «Το 2015 ξεκίνησε μια πολύ καλή χορηγική συνεργασία από διαφορετική αφετηρία αλλά με τον ίδιο σκοπό. Η Stoiximan ήταν μια εταιρεία στα πρώτα της χρόνια που αποφάσισε να συνεργαστεί με την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και τώρα 7 χρόνια αργότερα, έχει καταφέρει να εδραιωθεί και να αναπτυχθεί και σε άλλες αγορές.

Όλα αυτά τα χρόνια προχωράμε μαζί, έχοντας κατακτήσει τίτλους, τις μεγαλύτερες νίκες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και ζώντας δοξασμένες στιγμές που έχουν μείνει στην ιστορία. Δεν μένουμε όμως μονάχα στις νίκες, αλλά και σε όσα πετύχαμε και εκτός αγωνιστικών χώρων. Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για να προσφέρουμε στην κοινωνία και είμαι σίγουρος πως όταν θα κλείσει αυτή η δεκαετία, θα είμαστε ακόμα πιο υπερήφανοι, απ’ ό,τι είμαστε ήδη για όσα έχουμε προσφέρει μαζί στον αθλητισμό και στους ανθρώπους που το χρειάζονται».

Ο Chief compliance & regulatory affairs officer της εταιρείας, Ιωάννης Σπανουδάκης, υποστήριξε: «Οι μακροχρόνιες συνεργασίες είναι και οι πιο σημαντικές. Η Stoiximan και ο Ολυμπιακός είναι δυο brands απόλυτα συνυφασμένα τα τελευταία χρόνια, έχοντας γιορτάσει μαζί πολλές επιτυχίες και διακρίσεις. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα έχουμε την ευκαιρία για τρία τουλάχιστον ακόμη χρόνια να βρισκόμαστε κοντά σε μια από τις πλέον επιτυχημένες ομάδες του ελληνικού αθλητισμού, κλείνοντας, το 2025, μια 10ετία κοινής διαδρομής. Εύχομαι στον Ολυμπιακό να πετύχει όλους τους αγωνιστικούς του στόχους και να συνεχίσει να δημιουργεί νέα δεδομένα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό».

Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Πάνος Κωνσταντόπουλος, δήλωσε: «Το 2015, σε αυτόν εδώ ακριβώς τον χώρο, βάζαμε τις βάσεις για μία συνεργασία που έχει αποδειχθεί από τις αποδοτικότερες στην ιστορία της Stoiximan. Θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη διάθεση και το πνεύμα συνεργασίας, καθώς και το γεγονός ότι έχουμε την τιμή να είμαστε πλέον ένα από τα μακροβιότερα μέλη στην οικογένειά της. Όταν υπάρχει κοινό όραμα, τα αποτελέσματα είναι σίγουρα. Θα είμαστε αρωγός σε όλες τις προσπάθειες της ομάδας, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο».

Ο διεθνής Κολομβιανός σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και δουλεύω μαζί με τους συμπαίκτες μου για να φτάσουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Η συνεργασία με την Stoiximan είναι σημαντική για την ομάδα και εμείς από την πλευρά μας, θα τα δώσουμε όλα για να συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων, καθώς το αξίζει ο σύλλογος και οι φίλαθλοί μας. Γι’ αυτό είμαστε εδώ και δουλεύουμε κάθε μέρα, για να είμαστε νικητές στο τέλος της σεζόν. Είναι επίσης σημαντικό, ότι ο Ολυμπιακός και η Stoiximan κάνουμε μαζί πολλές ενέργειες για να βοηθήσουν τον αθλητισμό και την κοινωνία».

Ο διεθνής Έλληνας, Γιώργος Μασούρας, σημείωσε: «Εμείς έχουμε υποχρέωση να δίνουμε τα πάντα σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα για να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε, γνωρίζοντας την ιστορία του συλλόγου. Όλα αυτά τα 7 χρόνια της συνεργασίας μας με την Stoiximan, ο Ολυμπιακός έχει πετύχει μερικές από τις σπουδαιότερες νίκες και ευχόμαστε τα επόμενα τρία χρόνια όλοι μαζί, να καταφέρουμε να γεμίσουμε ακόμα μερικές σελίδες της ιστορίας μας με τίτλους και αξέχαστες στιγμές. Το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε και εκτός αγωνιστικών χώρων και είμαστε χαρούμενοι ως Έλληνες που βλέπουμε να γίνονται κοινές ενέργειες που στηρίζουν τα νέα παιδιά της χώρας μας, τον ελληνικό αθλητισμό και γενικότερα όσους το έχουν ανάγκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα