ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός τίμησαν τη μνήμη των αδικοχαμένων φιλάθλων στα Τέμπη

Newsroom
 ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός τίμησαν τη μνήμη των αδικοχαμένων φιλάθλων στα Τέμπη

bet365

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού τίμησαν τη μνήμη των νεαρών φιλάθλων που το 1999 έφυγαν πρόωρα και άδικα από τη ζωή.

Ηταν 4 Οκτωβρίου του 1999 όταν έξι νέα παιδιά φίλοι του ΠΑΟΚ έφυγαν τόσο πρόωρα από τη ζωή στα Τέμπτη, όταν και επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα που είχαν πάει ώστε να παρακολουθήσουν το τότε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η απώλειά του βύθισε στο πένθος όλη την Ελλάδα και η «οικογένεια» του ΠΑΟΚ δεν τους ξέχασε ποτέ (το πρωί τελέστει και το ετήσιο μνημόσυνο)

Πριν την αποψινή αναμέτρηση με το «τριφύλλι» στην Τούμπα που βρίσκεται σε εξέλιξη, οι παίκτες και οι προπονητές των δύο ομάδων άφησαν λίγα λουλούδια στο πέταλο που βρίσκονται οι οργανωμένοι φίλοι των γηπεδούχων και υπήρχαν πανό αφιερωμένα στα αδικοχαμένα παιδιά, ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους.
 ...
...
...
...

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα