G-Betting: Λίγα γκολ στο ντέρμπι, πολλά στο Φάληρο

G-Betting G-Betting
G-Betting: Λίγα γκολ στο ντέρμπι, πολλά στο Φάληρο
Η έκτη αγωνιστική της Superleague συνεχίζεται την Κυριακή, με το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει.

Την Κυριακή 11 Σεπτέμβρη σερβίρεται το κυρίως πιάτο της έκτης αγωνιστικής της Superleague με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις και το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό να ξεχωρίζει.

Το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της Κυριακής στη Superleague είναι η μάχη του Αστέρα Τρίπολης με τον ΟΦΗ. Οι Αρκάδες είναι πολύ δύσκολο στο γκολ, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως δεν σκόραραν στα τρία εκ των τεσσάρων τελευταίων ματς του πρωταθλήματος. Επίσης στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του Αστέρα έχει εμφανιστεί το under 2.5. Από την άλλη και οι Κρητικοί δυσκολεύτηκαν πολύ στο ξεκίνημα της σεζόν και με τα νέα αποκτήματα, παίρνουν ανάσα. Πήραν το Χ κόντρα στον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις και παλεύουν τα ματς τους. Το under 2.5 στο 1.65 φαντάζει ιδανική επιλογή.

k

Συνέχεια στις 16:00 με το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο. Οι Πειραιώτες δεν έχουν πειθώρια για νέα απώλεια βαθμών μετά την ήττα από τον Άρη, αφού βρίσκονται στο -7 από τον Παναθηναϊκό. O Oλυμπιακός μετρά 9 goal/goal στα τελευταία του 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ οι Περιστεριώτες έχουν 4 goal/goal στα τελευταία πέντε ματς. Δεν θα φοβηθεί ο Ατρόμητος και η άμυνα του Ολυμπιακού δεν τρομάζει. Το goal/goal προσφέρεται στο 2.55 και δελεάζει.

m

Πάμε και στο ματς του Βόλου με τον Άρη που ξεκινά στις 19:00. Η ψυχολογία είναι στα ύψη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Από την άλλη οι Βολιώτες προσπαθούν να δημιουργήσουν σε κάθε ματς και δεν θα κλειστούν από την αρχή. Έχουν την ποιότητα να βρουν γκολ μπροστά με Φερνάντες και Ντέλετις, όπως και ο Άρης με Γκρέι, Μανού Γκαρθία και Πάλμα. Ο Μπράμπετς απουσιάζει. Το goal/goal πληρώνει 1.98.

i

Tέλος έχουμε το ντέρμπι στις 21:30 του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Οι πράσινοι μετρούν 5/5 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όμως στα τελευταία χρόνια δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά όταν ανεβαίνουν στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ υπέστη σοκ στις καθυστερήσεις από τον ΟΦΗ και θα ψάξει αντίδραση. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετρά 6 under 2.5 στα τελευταία 7 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Τρώει δύσκολα γκολ, όμως βάζει και δύσκολα και έχει θέμα στη θέση του σέντερ φορ, αφού έχει μείνει μόνο με Ολιβέιρα. Το να μην σκοράρει έστω ή μία από τις δύο ομάδες προσφέρεται στο 1.65 και αφήνεις την ευκαιρία να φύγει.

l

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting