Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (02/10) στο Gazzetta!

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (02/10) στο Gazzetta!

bet365

Ο τελικός του Super Cup στο μπάσκετ, το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός κι η πρώτη παρουσία του Μαρσέλο σε αποστολή του Ολυμπιακού πρωταγωνιστούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Σούπερ τελικός και στροφή τίτλου

Η SportDay κυκλοφορεί με το μισό της πρωτοσέλιδο να είναι αφιερωμένο στον «Σούπερ Τελικό» και το άλλο μισό στη «στροφή τίτλου» με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στην Τούμπα. Επίσης, στέκεται και στη μάχη που ξεκινάει σήμερα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο για την ανατροπή του -7.

Η Live Sport έχει βασικό θέμα τον τελικό του Super Cup, κάνοντας λόγο για «Κούπα Εγωισμού» και φυσικά έχει στο πάνω μέρους του πρωτοσέλιδου τη «Μάχη της Τούμπας».

Το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, εκτός από την πρώτη γεύση του Μαρσέλο και το Ιδού η Ρόδος ιδού και η Κούπα, στέκεται και στο θάνατο του Σταμάτη Κόκοτα, τον οποίο χαρακτηρίζει «τελευταίο σερ».

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής έχει βασικό τίτλο τη «Μεγάλη Αντεπίθεση», με αέρα Μίτσελ και για τον τελικό του Super Cup με τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ αναφέρει: «Να περάσει ο πελάτης».

Αθλητικές εφημερίδες: «Δέος και περηφάνια» για την OPAP Arena και «εδώ είναι Τούμπα»

Η Ωρα των Σπορ, στο κλίμα των εγκαινίων της OPAP Arena, έχει βασικό τίτλο: «Δέος και περηφάνια», ενώ τονίζει πως είναι «συγκλονισμένοι» όλοι μέσα στην ομάδα με όσα έζησαν στην Αγιά Σοφιά. Αραούχο, Τσούμπερ και Γαλανόπουλος άφησαν το δικό τους μήνυμα για τα όσα έζησαν στη μεγαλοπρεπή τελετή.

Η Metrosport, φυσικά και στέκεται στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έχοντας τίτλο: «Εδώ είναι Τούμπα», ενώ για τον Άρη ζητάει «διπλό και στον Βόλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα