Ντουρμισάι: «Η κατάσταση στην ομάδα είναι καλύτερη» (vid)

Newsroom
Ντουρμισάι: «Η κατάσταση στην ομάδα είναι καλύτερη» (vid)

bet365

Έτοιμος για την επανέναρξη της Superleague έδειξε ο Φιόριν Ντουρμισάι κάνοντας δηλώσεις για το ερχόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΟΦΗ με την επανέναρξη της Superleague έχει δύσκολη αποστολή καθώς φιλοξενείται στην έδρα της Τρίπολης από τον τοπικό Αστέρα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Ο Φιόριν Ντουρμισάι μίλησε για την επιστροφή του στη δράση αλλά και τα δεδομένα για το ερχόμενο παιχνίδι.

«Η κατάσταση στην ομάδα είναι καλύτερη, έχουν επιστρέψει οι τραυματίες, έχουμε βρει τον ρυθμό και ευελπιστούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι καθώς έχουμε διαβάσει τις αδυναμίες και τις δυνατότητες του Αστέρα Τρίπολης προκειμένου να πάρουμε το τρίποντο.

Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε μέσα στο γήπεδο της Τρίπολης καθώς και εκείνοι έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς και για να μπορέσουμε να έχουμε μία καλύτερη συνέχεια της σεζόν.

Έμεινα πολύ καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης αλλά πλέον νιώθω πολύ καλά και είμαι έτοιμος για να βοηθήσω στην ομάδα»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα