Super League: Ανακοίνωσε την ίδρυση Οργανισμού για την υλοποίηση της επαγγελματικής διαιτησίας

Δημήτρης Τομαράς
 Super League: Ανακοίνωσε την ίδρυση Οργανισμού για την υλοποίηση της επαγγελματικής διαιτησίας

bet365

Η Διοργανώτρια Αρχή του Πρωταθλήματος προχώρησε επισήμως σε ίδρυση Οργανισμού που θα είναι αρμόδιος να... τρέξει την επαγγελματική διαιτησία.

Ουσιαστικά είναι ένας τομέας που και εκεί υπήρξε αντιπαράθεση ΕΠΟ - Λίγκας. Ειδικά δε στη μείωση του ποσοστού που αποδίδουν οι ομάδες στην Ομοσπονδία για να πηγαίνει αυτό το ποσό στην επαγγελματική διαιτησία. Η Super League πάντως δείχνει πως θα το προχωρήσει αυτό το πλάνο. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από την ανακοίνωσή της για την ίδρυση Οργανισμού για να ασχολείται με την επαγγελματική διαιτησία.

Η σχετική ανακοίνωση της Super League:

Η Super League ανακοινώνει, σε συνέχεια σχετικών αποφάσεων του Διοικητικού της Συμβουλίου, την ίδρυση του οργανισμού “Επαγγελματική Διαιτησία Ποδοσφαίρου Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία” που αναλαμβάνει την υλοποίηση της επαγγελματικής Διαιτησίας, στα πρότυπα της Premier League.

Ο θεσμός της επαγγελματικής διαιτησίας αποτελεί σημαντικό βήμα προόδου, όπως έχει ήδη καταδείξει η διεθνής εμπειρία και θα συντελέσει στην περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, πάνω σε διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της Super League

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα