ΟΦΗ: Τέσσερις κάτοχοι διαρκείας θα φωτογραφηθούν με τους παίκτες της ομάδας

ΟΦΗ: Τέσσερις κάτοχοι διαρκείας θα φωτογραφηθούν με τους παίκτες της ομάδας

Newsroom
ΟΦΗ: Τέσσερις κάτοχοι διαρκείας θα φωτογραφηθούν με τους παίκτες της ομάδας

bet365

Την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους παίκτες της ομάδας θα έχουν 4 φίλοι του ΟΦΗ που έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΟΦΗ για την συμμετοχή των 4 κατόχων διαρκείας στην επίσημη φωτογράφιση της ομάδας έχει ως εξής: «Ο 12ος παίκτης του ΟΦΗ είσαι ΕΣΥ και φέτος συμμετέχεις στην επίσημη ομαδική φωτογράφιση της ομάδας μας!

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δίνει την ευκαιρία σε τέσσερις (4) τυχερούς κατόχους εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2022-23 (δύο ενήλικες & δύο παιδιά), να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία! Να ντυθούν στα «ασπρόμαυρα» και να λάβουν μέρος, μαζί με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, στην επίσημη φωτογράφιση της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Οι τέσσερις τυχεροί (δύο κάτοχοι κανονικού και δύο παιδικού εισιτηρίου διαρκείας) θα αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση, στην οποία θα συμμετέχουν ΟΛΟΙ όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας ως την Τρίτη 27/9/22.

Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη (28/9) και οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα