Μανού Γκαρθία: «Συγκλονιστικό αυτό που έγινε από τον κόσμο»

Μανού Γκαρθία: «Συγκλονιστικό αυτό που έγινε από τον κόσμο»

Newsroom
Μανού Γκαρθία: «Συγκλονιστικό αυτό που έγινε από τον κόσμο»

bet365

Ο Μανού Γκαρθία στάθηκε στου φίλους του Αρη που... έσπρωξαν τους «κίτρινους» στη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Εκ των «πρωταγωνιστών» του Αρη στο αποψινό (18/9) 2-1 επί του Ολυμπιακού ήταν ο Μανού Γκαρθία. «Ηταν μία νίκη ομάδας, μπήκαμε όλοι από την αρχή για να τα δώσουμε όλα και πιέσαμε μαζί. Τόσο οι 11 που ξεκίνησαν όσο και οι αλλαγές έδωσαν την ώθηση που έπρεπε για να κερδίσουμε», είπε αρχικά στη NOVA. Και μετά ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». «Ηταν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, ξέραμε πως αν ισοφαρίζαμε θα παίρναμε ώθηση από τον κόσμο για να βάλουμε και δεύτερο, αυτό έγινε και ήταν συγκλονιστικό».

Για την παρουσία του στο ματς και την ασίστ που έδωσε ενώ ο Πάρντιου σχεδίαζε να τον αντικαταστήσει σχολίασε ότι «έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πολλές φορές ο προπονητής κάνει πράγματα για να πιέσει τους παίκτες να τα δώσουν όλα, το σημαντικότερο όμως ήταν οι τρεις βαθμοί και είμαι χαρούμενος γι' αυτό».

Μετά αναφέρθηκε στη φάση που σκόραραν οι «ερυθρόλευκοι». «Σε προσωπικό επίπεδο έχω να πω ότι μου έδωσαν πάσα, προσπάθησα να περάσω και ήταν φάουλ, δεν το έδωσε ο διαιτητής, είναι αμφισβητούμενη η φάση. Το σημαντικό είναι ότι είχαμε ψυχικό σθένος για να ανατρέψουμε το σκορ».

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη για τη συνέχεια υπογράμμισε πως «είμαι πολύ χαρούμενος για τον κόσμο, αξίζαμε τους τρεις βαθμούς και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, από εδώ και πέρα σκεφτόμαστε μπροστά, έχουμε διακοπή 15 ημερών για να μας συνηθίσει και να συνηθίσουμε τον νέο προπονητή, θέλουμε να προσθέτουμε από εδώ και στο εξής τους τρεις βαθμούς»

Κλείνοντας έκανε ένα σχόλιο για τα 'μεγάλα' ονόματα στα δύο ρόστερ των ομάδων που έπαιξαν σήμερα και αν περίμενε ότι θα βρει τέτοιους συμπαίκτες και αντιπάλους στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Είναι ένα πρωτάθλημα πολύ σημαντικό, είναι πολύ φυσικό όταν υπάρχουν σημαντικές ομάδες να υπάρχουν και σημαντικοί παίκτε. Δίνει ενδιαφέρον στους παίκτες για να παίξουν καλύτερα, είμαι χαρούμενος γι' αυτή την κατάσταση».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα