Ολυμπιακός: Η «ομάδα» δέκα ατόμων του Μαρσέλο και τα 35.000 ευρώ για αγορά ειδικού κρεβατιού 

Ολυμπιακός: Η «ομάδα» δέκα ατόμων του Μαρσέλο και τα 35.000 ευρώ για αγορά ειδικού κρεβατιού 

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η «ομάδα» δέκα ατόμων του Μαρσέλο και τα 35.000 ευρώ για αγορά ειδικού κρεβατιού 

bet365

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ με το ΟΚ του Ολυμπιακού έχει το δικό του επιτελείο στην Ελλάδα ενώ από το 2021 έχει αποκτήσει ειδικό κρεβάτι με 35.000 ευρώ για τη σωστή αποθεραπεία του.

Ο Μαρσέλο αν και στα 34 του χρόνια συνιστά μία από τις πιο μεγάλες μεταγραφές που έχουν γίνει ever στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης έχει ήδη γράψει τη δική του ιστορία όχι μόνο με την τεράστια καριέρα του με τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και με τη δυναμική στην παρουσίασή του στο Καραϊσκάκη παρουσία 25.000 και πλέον οπαδών των Πειραιωτών. Ο Ολυμπιακός έκλεισε με ένα μεγάλο συμβόλαιο τον Βραζιλιάνο διεθνή (που έχει ισπανικό διαβατήριο) που είχε μείνει ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως ανέφερε σχετικά ο δημοσιογράφος Ματέο Μορέτο και έχετε διαβάσει και στο Gazzetta ο Μαρσέλο έφερε και το δικό του επιτελείο, τη δική του «ομάδα» στην Αθήνα, ως μέρος της συμφωνίας με τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Έχει προσωπικό γυμναστή, φυσικοθεραπευτή, διατροφολόγο, δικό του οδηγό και γενικά ένα επιτελείο δέκα ατόμων για ότι μπορεί να χρειάζεται πέραν των όσων του προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Ο Μαρσέλο γενικότερα δεν αφήνει τίποτα στην τύχη από το διάστημα που ήταν στη Ρεάλ. Είναι χαρακτηριστικό πως το 2021 είχε προχωρήσει στην αγορά ενός κρεβατιού, που είναι ειδικό για το σώμα με κόστος 35.000 ευρώ. Ήταν ένα μοντέλο της εταιρείας Hogo, που είχε και ο Μάρκος Γιορέντε, ο άλλοτε παίκτης της Ρεάλ που είχε ως προσωπικό προπονητή / γυμναστή τον Αντόλφο Μαντρίντ, τον οποίο πήρε μετά και χρησιμοποίησε και ο Μαρσέλο. Το κρεβάτι αυτό όχι μόνο βοηθάει στο να κοιμάται κάποιος καλύτερα αλλά συμβάλλει και στη σωστή αποθεραπεία & αποκατάσταση αλλά και στην αποφυγή τραυματισμών.

Προτού αγοράσει το κρεβάτι ο Μαρσέλο το είχε δει σε παρουσίαση από την εταιρεία μαζί με τα οφέλη του και μετά πήρε τη σχετική απόφαση. Όλα αυτά δείχνουν μία περίπτωση παίκτη που κοιτά και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων αναμένεται πάντως να έχει στο 100% τον Βραζιλιάνο μπακ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα