Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Ένις Τσοκάι από την Λοκομοτίβα (vid)

Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Ένις Τσοκάι από την Λοκομοτίβα (vid)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Ένις Τσοκάι από την Λοκομοτίβα (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του διεθνούς Αλβανού μέσου, Ένις Τσοκάι από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Eκτός από τον Αλέσις Τρουγιέ που είναι μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό, το Τριφύλλι προχωρά και στην απόκτηση του 23χρονου Αλβανού αμυντικού μέσου της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Ένις Τσοκάι. Ο νεαρός χαφ αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, είναι βασικός στην κροατική ομάδα και οι ''πράσινοι'' τον αγοράζουν.

Το Who is Who του Ένις Τσοκάι

Γεννήθηκε στο Κόπλικ της Αλβανίας στις 23 Φεβρουαρίου του 1999. Αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σκεντίγια, απ' όπου τον βρήκε η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και τον έκανε δικό της τον Φλεβάρη του 2018. Υπέγραψε μάλιστα επταετές συμβόλαιο. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς ανέβηκε στην μεγάλη ομάδα. Έμεινε στην ομάδα μισή χρονιά χωρίς να αγωνιστεί και στο μέσο της σεζόν πήγε δανεικός στην Λάτσι με την οποία πραγματοποίησε 19 συμμετοχές σκοράροντας κι ένα τέρμα.

Τον Ιούλιο του 2019 επέστρεψε στην Λοκομοτίβα κι έκανε την πρώτη ολοκληρωμένη σεζόν με τους Κροάτες έχοντας 35 συμμετοχές στις οποίες πέτυχε τρία τέρματα κι έδωσε μία ασίστ σε περισσότερα από 2.500 αγωνιστικά λεπτά. Την σεζόν 2020-2021 ήταν και πάλι στον βασικό κορμό της ομάδας πραγματοποιώντας 30 συμμετοχές και δίνοντας μία ασίστ σε 2.000 περίπου λεπτά.

Στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Αλβανίας, αφού έπαιξε στον αγώνα κόντρα στον Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όπου η χώρα του επικράτησε με 5-0 στις 8 Σεπτεμβρίου του 2021. Ακολούθησε άλλες δύο συμμετοχές. Σε συλλογικό επίπεδο έπαιξε 29 φορές σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντας οκτώ ασίστ σε σχεδόν 2.500 λεπτά.

Φέτος, πρόλαβε να αγωνιστεί σε οκτών παιχνίδια σημειώνοντας ένα τέρμα και δίνοντας μία ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα