Παναθηναϊκός: Σε επαφές με την Νις για Τρουιγιέ! (vid)

Παναθηναϊκός: Σε επαφές με την Νις για Τρουιγιέ! (vid)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Σε επαφές με την Νις για Τρουιγιέ! (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta τρέχει την περίπτωση του Γάλλου μέσου της Νις, Αλεσίς Τρουιγιέ.

Ο Παναθηναϊκός στο φινάλε των μεταγραφών προσπαθεί να κλείσει τα κενά του στη μεσαία γραμμή και μία από τις περιπτώσεις που παίζει σύμφωνα με όσα αναφέρουν πληροφορίες του Gazzetta από την Γαλλία, είναι ο 22χρονος μέσος της Νις, Αλεσίς Τρουιγιέ.

Πιθανότατα μιλάμε για συζητήσεις που αφορούν αγορά και όχι δανεισμό, ωστόσο, περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες.

Το Who is who του Αλεσίς Τρουιγιέ

Γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου του 2000 στην πόλη Σεν-Πριστ-Εν-Ζαρέ της Γαλλίας. Ο 21χρονος Γάλλος προέρχεται από τις φημισμένες ακαδημίες της Ρεν, τις οποίες εγκατέλειψε τον Γενάρη του 2020 για να πάρει μεταγραφή στην Νις με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο για 4,5 χρόνια, ήτοι μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Στο μισό της σεζόν αυτής πρόλαβε να πραγματοποιήσει τις πέντε μοναδικές συμμετοχές του στην Ligue 1, καθώς και μία σε Κύπελλο Γαλλίας και δύο σε Europa League.

Την περσινή σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Οσέρ για να πάρει αγωνιστικά λεπτά και εμπειρίες. Έπαιξε συνολικά 28 παιχνίδια σκοράροντας ένα τέρμα και μοιράζοντας έξι ασίστ σε περισσότερα από 1.300 αγωνιστικά λεπτά συμβάλλοντας σημαντικά στην προσπάθεια της ομάδας για να φτάσει μέχρι τα Play-offs της Ligue 2 για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, όπου τα κατάφερε, επικρατώντας της Σεντ-Ετιέν σε διπλά παιχνίδια μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Φέτος, παρέμεινε στην Νις, όμως δεν αγωνίστηκε σε κάποιο παιχνίδι στο ξεκίνημα της σεζόν. Όσον αφορά τις εμπειρίες του σε επίπεδο εθνικών ομάδων, έχει αγωνιστεί πέντε φορές με την Κ18 της εθνικής Γαλλίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα