Παναθηναϊκός: Παίζει και η περίπτωση του Σελάχι! (vid)

Παναθηναϊκός: Παίζει και η περίπτωση του Σελάχι! (vid)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Παίζει και η περίπτωση του Σελάχι! (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta προσπαθεί να αποκτήσει από την Ριέκα τον διεθνή Αλβανό μέσο, Λίντον Σελάχι. H περίπτωσή του είναι ανεξάρτητη από εκείνη του Τρουιγιέ.

O Παναθηναϊκός, όπως αποκάλυψε το gazzetta τρέχει την περίπτωση του Αλεσίς Τρουγιέ από την Νις αλλά προσπαθεί παράλληλα να αποκτήσει και δεύτερο ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Κροατία, το Τριφύλλι συζητά με την Ριέκα για την αγορά του 23χρονου διεθνούς Αλβανού μέσου, Λίντον Σελάχι.

Το Who is Who του Λίντον Σελάχι

Γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου του 1999 στο Ναμούρ του Βελγίου. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα και στην συνέχεια μεταπήδησε στις ακαδημίες της Σταντάρ Λιέγης και της Άντερλεχτ. Τελικά, παρ' ότι πήγε και ήρθε αρκετές φορές από την μία ομάδα στην άλλη κατά την διάρκεια της εφηβικής του ηλικίας, έφτασε στην πρώτη ομάδα της Σταντάρ Λιέγης με την οποία έκανε και το ντεμπούτο τον Μάιο του 2018 σε αγώνα μάλιστα κόντρα στην πρώην ομάδα του Άντερλεχτ.

Την σεζόν 2018-2019 δεν αγωνίστηκε καθόλου και το καλοκαίρι του 2019 πήγε τελικά ως ελεύθερος στην Τβέντε. Εκεί την πρώτη σεζόν (2019-2020) έπαιξε 26 παιχνίδια σκοράροντας δύο τέρματα και μοιράζοντας μία ασίστ σε σχεδόν 2.000 αγωνιστικά λεπτά. Στο ξεκίνημα όμως της νέας σεζόν ο χρόνος του περιορίστηκε και πάλι, με αποτέλεσμα στα μισά να φύγει ως δανεικός στην Βίλεμ, με την οποία έκανε 16 συμμετοχές.

Το καλοκαίρι επέστρεψε στην Τβέντε και τελικά παραχωρήθηκε ως ελεύθερος στην κροατική Ριέκα, με την οποία υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Την περσινή χρονιά, που ήταν και η πρώτη του, έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του φτάνοντας τις 36 συμμετοχές με δύο γκολ σε περισσότερα από 2.500 αγωνιστικά λεπτά. Φέτος, έχει ήδη προλάβει να πραγματοποιήσει 10 συμμετοχές.

Παρ' ότι είναι γεννημένος στο Βέλγιο, έχει παίξει μόλις μέχρι την Κ16 της συγκεκριμένης χώρας, αφού επέλεξε να χρησιμοποιήσει την αλβανική υπηκοότητα παίζοντας με την Κ21 της Αλβανίας πέντε φορές. Τον Οκτώβριο του 2019 έκανε και ντεμπούτο με την εθνική των ανδρών με την οποία έφτασε τις τέσσερις συμμετοχές.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα