Παναθηναϊκός: «Παίζει» και του Οσόριο

Παναθηναϊκός: «Παίζει» και του Οσόριο

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Παίζει» και του Οσόριο

bet365

Εκτός από τον Γιάκομπ Κρίστενσεν, ο Παναθηναϊκός βλέπει «ζεστά» και την περίπτωση του Τζόναθαν Οσόριο, την οποία έφεραν στο φως της δημοσιότητας από τον Καναδά το πρωί της Τρίτης.

Το πρωί της Τρίτης δημοσιογράφος από τον Καναδά έφερε στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον διεθνή μέσο του Τορόντο, Τζόναθαν Οσόριο, ο οποίος όντως βρίσκεται στη λίστα του «τριφυλλιού» και αποτελεί έναν από τους υποψηφίους για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, εκτός φυσικά από τον Γιάκομπ Κρίστενσεν. Οι «πράσινοι« επιχειρούν τις τελευταίες ώρες σε πολλά «μέτωπα» και ελπίζουν να ολοκληρώσουν τουλάχιστον μία μεταγραφή μέχρι το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Τζόναθαν Οσόριο βρίσκεται στο Τορόντο από το 2012 και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ομάδας, μη έχοντας φύγει ποτέ από την πόλη από την μέρα που γεννήθηκε εκεί. Συνολικά έχει πραγματοποιήσει 317 συμμετοχές με το Τορόντο έχοντας 57 γκολ και 34 ασίστ σε περισσότερα από 20.000 αγωνιστικά λεπτά. Την φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 25 συμμετοχές σκοράροντας 9 γκολ και μοιράζοντας 4 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα