ΠΑΟΚ: Συνεχής επαφή του Σαββίδη για την κατάσταση του Κοτάρσκι και τα συγχαρητήρια σε Λουτσέσκου-Μπότο

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Συνεχής επαφή του Σαββίδη για την κατάσταση του Κοτάρσκι και τα συγχαρητήρια σε Λουτσέσκου-Μπότο

bet365

Συγχαρητήρια για τη νίκη μοίρασε ο Γιώργος Σαββίδης μετά το ματς με τη Λαμία ενώ βρίσκεται σε συνεχή επαφή, όπως και ο πατέρας του, Ιβάν, για την κατάσταση του Κοτάρσκι, που θα μείνει προληπτικά στο νοσοκομείο.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Λαμία και μείωσε την διαφορά του από την κορυφή του πρωταθλήματος.

Φυσικά, αυτό που σκέφτονται στον «Δικέφαλο» είναι η κατάσταση του Ντόμινικ Κοτάρσκι, ο οποίος αναγκάστηκε να αποχωρήσει με φορείο μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ο Ίβαν Σαββίδης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους γιατρούς για να μαθαίνει την κατάσταση της υγείας του νεαρού Κροάτη πορτιέρο, ο οποίος θα παραμείνει για προληπτικούς λόγους σήμερα (12/9) στο νοσοκομείο παρότι όλες οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθαρές και δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα.

Επίσης, μετά το ματς, ο Γιώργος Σαββίδης κατέβηκε στα αποδυτήρια της ομάδας προκειμένου να δώσει συγχαρήτηρια σε Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα