ΠΑΟΚ σε Πάολο Φερνάντες: «Μέχρι σήμερα περιμένουμε απάντηση, αλλιώς…»

ΠΑΟΚ σε Πάολο Φερνάντες: «Μέχρι σήμερα περιμένουμε απάντηση, αλλιώς…»

ΠΑΟΚ σε Πάολο Φερνάντες: «Μέχρι σήμερα περιμένουμε απάντηση, αλλιώς…»

bet365

Όπως έχει γράψει το Gazzetta από την Κυριακή (11/9) το μεγαλύτερο εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πάολο Φερνάντες στον ΠΑΟΚ είναι ο ατζέντης του Ισπανού μεσοεπιθετικού του Βόλου.

Το θέμα του Πάολο Φερνάντες παραμένει ανοικτό για τον ΠΑΟΚ, όχι όμως για πολύ, καθώς οι «ασπρόμαυροι» έστειλαν τελεσίγραφο στην πλευρά του Ισπανού ποδοσφαιριστή και στον μάνατζέρ του: «Μέχρι σήμερα περιμένουμε θετική απάντηση, αλλιώς η μεταγραφή δε θα προχωρήσει».

Το «τελευταίο εμπόδιο», όπως ακριβώς έγραψε από την Κυριακή (11/9) το Gazzetta, ακούει στο όνομα: Αλμπέρτο Μποτίνες.

Ο ατζέντης του Ισπανού ποδοσφαιριστή, από την πρώτη στιγμή εμφανίζεται να είναι αρνητικός ως προς στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, γι’ αυτό και διαρκώς προφασίζεται διάφορες προτάσεις, πότε από την Σπαρτάκ Μόσχας και πότε από τη Βιγιαρεάλ. Ωστόσο καμία δεν προχώρησε και ουσιαστικά ο Φερνάντες γνωρίζει καλά ότι μόνο ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει σε συμφωνία με τον ΝΠΣ Βόλος για την απόκτησή του.

Οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα, όμως για να ολοκληρωθεί το «deal» θα πρέπει να υπάρξει και συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Η πλευρά του έχει πάρει το «μήνυμα» πως αν δεν απαντήσει μέχρι σήμερα το βράδυ, τότε η μεταγραφεί θα ναυαγήσει.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα