Αραούχο: «Δεν ξέρω γιατί τα κλαμπ θέλουν ξένους διαιτητές αφού πάλι τα ίδια λάθη γίνονται»

Newsroom
Αραούχο: «Δεν ξέρω γιατί τα κλαμπ θέλουν ξένους διαιτητές αφού πάλι τα ίδια λάθη γίνονται»

bet365

Στις φάσεις των γκολ αλλά και στην εμφάνιση του ίδιου και των συμπαικτών του κόντρα στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο Σέρχιο Αραούχο.

Η ΑΕΚ είδε τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει από το 1-0 και να κερδίζει το ντέρμπι των Αθηνών με 2-1 για την 4η αγωνιστική της Superleague.

Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε στην κάμερα της «Cosmote TV» και αναφέρθηκε στα δύο γκολ των «πρασίνων» ενώ ζήτησε συγνώμη προς τον κόσμο της ΑΕΚ.

Πού κρίθηκε το ματς: «Η αλήθεια είναι πως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε την κατοχή της μπάλας και προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν... άνετα στο πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι του. Όσο για τα γκολ, στο πρώτο κόρνερ από το οποίο προέρχεται το πρώτο πέναλτι, δεν ήταν κόρνερ και το δεύτερο πέναλτι, δεν ήταν. Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί τα κλαμπ ζητάνε ξένους διαιτητής αφού τα ίδια γίνονται».

Για το τι έφταιξε για την ήττα της ΑΕΚ: «Μας έλειψαν πολλά παραπάνω πράγματα από την ηρεμία που θα έπρεπε να έχουμε. Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τις επιθέσεις μας και να σκοράρουμε. Εγώ ως αρχηγός αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας και μαζί με τους συμπαίκτες μου, ζητάμε συγνώμη από τους οπαδούς της ΑΕΚ που δεν τους δώσαμε χαρά σήμερα. Εγώ προσωπικά έχασα μία ευκαιρία, είχα άλλη μία φάση που με πρόλαβαν οι αντίπαλοι αλλά το μόνο που μπορούμε να πούμε, είναι συγνώμη»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα