Μπαλτάκος για Μαρινάκη: «Aξιωματικός που φωνάζει, φοβάται τους στρατιώτες»

Newsroom
Μπαλτάκος για Μαρινάκη: «Aξιωματικός που φωνάζει, φοβάται τους στρατιώτες»

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 για όσα συνέβησαν σχετικά με τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου και τα όσα ακολούθησαν στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναφέρθηκε στον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι, για τον οποίο δεν είχε ενημερωθεί ενώ τόνισε πως φέτος δεν πρέπει να παίξουν Έλληνες διαιτητές σε ντέρμπι, επειδή θα εκτεθούν. Φυσικά, δεν παρέλειψε να σχολιάσει επίσης και το επεισόδιο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Τάκη Μπαλτάκου στον LIBERO 107,4:

Για τον ορισμό Σιδηρόπουλου: «Ο αρχιδιαιτητής Μπένετ, όρισε Έλληνα διαιτητή γιατί όταν ήρθε στην Ελλάδα μου είπε πως θέλω να δημιουργήσω τις βάσεις για να επανέλθει η ελληνική διαιτησία. Δεν ήρθε μόνο για να ορίσει τους διαιτητές της αγωνιστικής αλλά για να αναβαθμίσει τη διαιτησία στην Ελλάδα. Όλοι θέλουμε να γίνει επαγγελματική η διαιτησία.

Ο αρχιδιαιτητής βάσει κανονισμού μπορεί να αποφασίζει μόνος τους χωρίς να ρωτήσει. Η ΕΠΟ μόνο ενημερώνει. Η σύσταση είναι να παίζουν μόνο ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι.

Με βάση τον κανονισμό έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Στο Άρης - ΠΑΟΚ όρισε ξένο διαιτητή επειδή θεώρησε πως είναι μεγαλύτερης επικινδυνότητας ο αγώνας. Από τότε που άρχισε το πρωτάθλημα δεν έχω πει τίποτα με τον Μπένετ εκτός από χθες».

Δεν γνώριζα για την απόφαση του Μπένετ. Όταν το έμαθα αιφνιδιάστηκα και μετά προσπάθησα να δω πως γίνεται βάσει κανονισμού να την αλλάξουμε. Είχαμε μία ώρα καιρό μέχρι την έναρξη της συνεδρίασης που ήταν στις 12 για να σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Όταν άρχισε η συνεδρίαση έκανα δήλωση πως δεν έχω καμία σχέση με τον ορισμό του Σιδηρόπουλου και πως ευθύνεται η ΚΕΔ. Όλα αυτά που γίνονται εδώ δεν αρέσουν στην UEFA γιατί θέλει να έχει ομοσπονδίες που θα έχουν διαιτητές που παίζουν κανονικά στα πρωταθλήματά τους».

Για την ελληνική διαιτησία: «Για φέτος τουλάχιστον σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παίξουν Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι γιατί θα εκτεθούν.

Ο Σιδηρόπουλος την επόμενη εβδομάδα θα παίζει στο Champions League. Πώς γίνεται να παίζει στην Ευρώπη και όχι στην Ελλάδα; Και πώς θα εξελιχθεί ο Σιδηρόπουλος αν δεν έχει δυνατά παιχνίδια εδώ;».

Για το «επεισόδιο» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Όταν ξεκίνησε η συνεδρίαση έκανα δήλωση πως δεν έχω καμία σχέση με τον ορισμό του Σιδηρόπουλου και πως ευθύνεται η ΚΕΔ. Όλα αυτά που γίνονται εδώ δεν αρέσουν στην UEFA.

Μιλούσε ο Μαρινάκης με τηλεδιάσκεψη όπως όλοι, όχι με τηλέφωνο. Θα σας απαντήσω με μία φράση που λένε στον στρατό: «αξιωματικός που φωνάζει φοβάται τους στρατιώτες». Εγώ δε φωνάζω, αυτή είναι η απάντηση. Αυτό τα λέει όλα. Είμαι δικηγόρος μια ζωή στα δικαστήρια είμαι συνηθισμένος στις κόντρες. Εμένα δε με απασχολούν οι κόντρες. Γενικά κερδίζει όποιος κρατάει το ρυθμό του, αν μπεις στο ρυθμό του άλλου θα χάσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα