Σπαρτάκ Μόσχας: «Εργαζόμαστε στο θέμα Φερνάντες»

Σπαρτάκ Μόσχας: «Εργαζόμαστε στο θέμα Φερνάντες»

Newsroom
 Σπαρτάκ Μόσχας: «Εργαζόμαστε στο θέμα Φερνάντες»

bet365

Ο Εβγένι Μελεζίκοφ, αθλητικός διευθυντής της Σπαρτάκ Μόσχας, τοποθετήθηκε για το ενδεχόμενο απόκτησης του Φερνάντες από το Βόλο.

Σε «θρίλερ» τείνει να μετατραπεί η ενδεχόμενη μετακίνηση του Πάολο Φερνάντες από το Βόλο τη Σπαρτάκ Μόσχας, όπου ναι μεν δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία όμως συνεχίζονται οι επαφές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Μάλιστα σήμερα (2/9) είχαμε την από τη Μόσχα την πρώτη επίσημη σχετική τοποθέτηση για το ζήτημα, μέσω των όσων είπε ο Εβγένι Μελεζίκοφ, γενικός διευθυντής της ρωσικής ομάδας. «Ακόμη εργαζόμαστε για το ζήτημα και τα πάντα εξαρτώνται από τις απαιτήσεις του Βόλου», σχολίασε αρχικά. Και μετά ρωτήθηκε για το αν ισχύει ότι από το Πανθεσσαλικό ζήτησαν 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. «Θέλουμε να μιλάμε για τις τιμές της αγοράς και όχι τις επιθυμίες του Βόλου», απάντησε.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα