Ολυμπιακός: Στις 500 χιλιάδες ευρώ η διαφορά με την Τραμπζονσπόρ για Μασούρα

Newsroom
Ολυμπιακός: Στις 500 χιλιάδες ευρώ η διαφορά με την Τραμπζονσπόρ για Μασούρα

bet365

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Γιώργου Μασούρα, με την διαφορά του Ολυμπιακού και της Τραμπζονσπόρ, να είναι στο μισό εκατ. ευρώ.

Η μεταγραφική αγορά της Τουρκίας κλείνει στις 8 Σεπτεμβρίου και η Τραμπζονσπόρ «τρέχει» για να κλείσει τις μεταγραφικές υποχρεώσεις της μέχρι τότε.

Μία από αυτές, είναι ο Γιώργος Μασούρας, για τον οποίο ο Ολυμπιακός ζητάει πέντε εκατ. ευρώ αλλά οι πρωταθλητές Τουρκίας δίνουν μέχρι τέσσερα εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τα τουρκικά media, η διαφορά των δύο ομάδων έχει κατέβει στο μισό εκατ. ευρώ, χωρίς να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τα ποσά. Πάντως, αυτό που επαναλαμβάνεται από τη γειτονική χώρα, είναι πως δύσκολα η Τραμπζονσπόρ θα πιάσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Τέλος, έχουν γίνει αναφορές πως ο Τάσος Μπακασέτας έχει έρθει σε επαφή με τον Μασούρα προκειμένου να τον... ψήσει να πάρει το αεροπλάνο για την Τραπεζούντα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα