Ολυμπιακός: Κινείται για τον Μπόουλερ της Μπλάκπουλ σύμφωνα με την Daily Mail (vid)

Νότης Χάλαρης
Ακόμα ένα όνομα περιπλέκεται στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού από την Αγγλία, με τον Τζος Μπόουλερ να είναι στο στόχαστρο της Νότιγχαμ Φόρεστ, προκειμένου να παραχωρηθεί δανεικός στους «ερυθρολεύκους».

Μεγαλώνει η λίστα με τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού που ακούγονται στο εξωτερικό, με τους «ερυθρολεύκους» να προσπαθούν να καλύψουν τα κενά του ρόστερ, στο φινάλε της περιόδου.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», το όνομα του Τζος Μπόουλερ έρχεται στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες. Ο 23χρονος εξτρέμ είναι από τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους της Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία, με τη σειρά της, θέλει να τον αφήσει ως δανεικό στους «ερυθρόλευκους».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο αγγλικός σύλλογος προσφέρει 3,5 εκατ. λίρες στην Μπλάκπουλ, με την ομάδα του Μπόουλερ να ζητάει τέσσερα εκατ. λίρες προκειμένου να τον παραχωρήσει.

Ο Βρετανός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Μπλάκπουλ από το περσινό καλοκαίρι που έμεινε ελεύθερος από την Έβερτον και μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 51 ματς, μετρώντας δέκα γκολ και τρεις ασίστ.

Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον Ίβαν Καβαλέιρο της Φούλαμ για την ενίσχυση των εξτρέμ, αποδεικνύοντας πως ρίχνει ματιές προς την αγγλική αγορά.