Ολυμπιακός: Ο Ίνμπομ Χουάνγκ παίρνει τη θέση του Κούντε στο αρχικό σχήμα (vid)

Ολυμπιακός: Ο Ίνμπομ Χουάνγκ παίρνει τη θέση του Κούντε στο αρχικό σχήμα (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Ίνμπομ Χουάνγκ παίρνει τη θέση του Κούντε στο αρχικό σχήμα (vid)

bet365

Ο Κορεάτης διεθνής χαφ ήταν ο κορυφαίος στον άξονα του Ολυμπιακού στο ματς της Τρίτης και δείχνει πως θα είναι διαρκώς στα βασικά πλάνα.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ στον Ολυμπιακό πιάνει θέση ξένου, κάτι που ισχύει και για τον Πιέρ Κούντε. Δεδομένης της ποιότητας του Κορεάτη ήταν εκείνος που επελέγη να παίξει βασικός στον αγώνα της Τρίπολης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και όχι ο Καμερουνέζος που μπήκε αλλαγή.

Ο Χουάνγκ από πλευράς εικόνας δικαίωσε τον προπονητή του, Κάρλος Κορμπεράν και δείχνει πως έχει πάρει το πάνω χέρι σε σχέση με τον Κούντε για το αρχικό σχήμα αλλά γενικά αποκτά το προβάδισμα για την 11άδα. Ο Ίνμπομ Χουάνγκ με τον Αστέρα Τρίπολης κλήθηκε να αγωνιστεί στη θέση 8 και μπροστά από τον Εμβιλά σε έναν σχηματισμό 4-2-3-1, που δεν θα χρησιμοποιείται βέβαια σε όλες τις αναμετρήσεις των Ερυθρόλευκων.

Έκανε μεγάλη προσπάθεια σε όλους τους τομείς. Και αμυντικά αλλά και δημιουργικά και επιθετικά και έτσι ξεχώρισε για άλλη μία φορά. Μέχρι και με σουτ απείλησε την αντίπαλη εστία ενώ εξακολουθεί να έχει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για παίκτη του Ολυμπιακού. Είναι το προωθητικό του παιχνίδι και η δυνατότητά του να κρατάει μπάλα.

Πάντα κοιτάζει μπροστά και τις περισσότερες φορές επιδιώκει να παίζει από το κέντρο προς την επίθεση και όχι από το κέντρο προς την άμυνα. Είναι δεδομένο πως ο Ίνμπομ Χουάνγκ έχει μπει για τα καλά στα βασικά πλάνα του Ισπανού τεχνικού, όπως και ότι ο συμπατριώτης του και επιθετικός Ουί Τζο Χουάνγκ επίσης προορίζεται για την 11άδα από την άποψη πως ο Ελ Αραμπί αυτήν την περίοδο δεν βρίσκει καθόλου εύκολα το γκολ παρά τη γενικότερη και μεγάλη προσπάθειά του. Στον Ολυμπιακό ο Ίνμπομ έχει φέτος 3 ματς με 1 γκολ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα