Μεταξάς: «Πρέπει να δω ξανά τη φάση του γκολ γιατί μου είπαν πως δεν υπάρχει φάουλ»

Newsroom
Μεταξάς: «Πρέπει να δω ξανά τη φάση του γκολ γιατί μου είπαν πως δεν υπάρχει φάουλ»

bet365

Στη φάση του γκολ στάθηκε ο Ηρακλής Μεταξάς, μετά την ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό.

Τον πρώτο του βαθμό στη φετινή Superleague πήρε ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη.

Ο Ηρακλής Μεταξάς αναφέρθηκε στο γκολ του που ακυρώθηκε για την ομάδα του και στο πόσο θετικό ήταν που οι παίκτες του κράτησαν το μηδέν απέναντι στους Πειραιώτες.

Αναλυτικά είπε: «Πρέπει να δω το γκολ. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο φάουλ. Είχε ευκαιρίες και ο Ολυμπιακός. Ήθελα να φτιάξω μια ομάδα με πάθος. Δεν έχουμε πάρει ακόμα το τρίποντο, αλλά παλέψαμε κόντρα σε μια ομάδα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η μαχητικότητα είναι κάτι που θέλουμε να φτιάξουμε και να το έχουμε σε κάθε ματς. Είπα στα παιδιά ότι πρέπει να έχουν μαχητικότητα σε κάθε ματς. Έχουμε βάθος στην ομάδα, κοιτάμε τον αγώνα με τη Λαμία. Παίξαμε Δευτέρα και η Λαμία έπαιξε Σάββατο, θα έχει δύο μέρες παραπάνω ξεκούρασης από εμάς. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Ήταν ένας λόγος για τον οποίο κάναμε αλλαγές και στο ξεκίνημα του αγώνα»

Για το τι έχει αλλάξει στον Αστέρα: «Το πρώτο που θέλαμε να φτιάξουμε στον Αστέρα είναι το πάθος. Θεωρώ πως το έχουμε καταφέρει καθώς και στο πρώτο ματς με τον Βόλο και τώρα με τον Ολυμπιακός, είδα τον αντίπαλο σαν να λέει «ωχ, έχουμε τον Αστέρα». Αυτό είναι που ζητάω»

Για την τακτική που ακολούθησε: «Είχαμε την ίδια τακτική από την αρχή του αγώνα και αυτό μας οδήγησε και στο γκολ. Τώρα, πρέπει να ξαναδω τη φάση αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει φάουλ εκεί. Για αυτή τη φάση δουλεύουμε, για αυτό τα παιδιά παλεύουν, βάζουν τα πόδια τους στη «φωτιά» και δεν μας δίνουν το γκολ που θέλουμε. Δεν ξέρω γιατί. Αν είναι αλλιώς θα πρέπει κάθε κόρνερ να είναι πέναλτι. Κάθε κόρνερ. Δεν υπάρχει κόρνερ που δεν είναι το χέρι στον αντίπαλο. Αλλά είναι ακόμη χειρότερα αν όντως υπήρχε φάουλ»

Τι ήθελε να εξουδετερώσει στον Ολυμπιακό: «Κοιτάξαμε πιο πολύ το δικό μας παιχνίδι. Ξέραμε το στυλ του αντιπάλου και θέλαμε πάνω σε αυτό να παίξουμε το παιχνίδι μας. Η αλήθεια είναι πως ήμασταν πολύ αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο και νομίζω πως η βελτίωση από αυτό, και το βάθος που έχουμε στο ρόστερ, μας βοήθησε»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα