Νάρεϊ: «Δεν υπάρχει παράγοντας τύχη, παίρνεις αυτό που σου αξίζει»

Newsroom
 Νάρεϊ: «Δεν υπάρχει παράγοντας τύχη, παίρνεις αυτό που σου αξίζει»

bet365

Ο Κάλεντ Νάρεϊ «λύτρωσε» τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις και τόνισε πως στην μπάλα παίρνεις αυτό που σου αναλογεί.

«Λυτρωτής» του ΠΑΟΚ ήταν χθες (28/8) ο Νάρεί, καθώς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε στον «Δικέφαλο του Βορρά» τη νίκη (2-1) επί του Ατρόμητου. «Δεν υπάρχει ο παράγοντας τύχη, παίρνεις πάντα αυτό που αξίζεις. Ηταν μία υπέροχη στιγμή, ήθελα πολύ να σκοράρω και είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα και πανηγύρισα μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Δουλεύω καθημερινά για να προσαρμοστώ με τους νέους μου συμπαίκτες, θέλω σε κάθε προπόνηση να γίνομαι όλο και καλύτερος. Στόχος μας να βελτιωνόμαστε», είπε ο ίδιος στη NOVA μετά το ματς.

Και μετά ρωτήθηκε αν στο παρελθόν έχει σημειώσει ξανά buzzer beater. «Νομίζω ότι το έχω ξανακάνει, αλλά σίγουρα δεν ήταν τόσο ξεχωριστό όσο το σημερινό (σ.σ. χθεσινό). Εκείνη τη στιγμή πρέπει κυριολεκτικά να τα δώσεις όλα, εκτέλεσα όσο καλύτερα μπορούσα και τα υπόλοιπα είναι... ιστορία. Ηθελα πολύ να έρθω στην ομάδα, είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος, πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά». Αν σκέφτηκε την ασίστ ή μόνο το γκολ σχολίασε ότι «πάντα όταν προσπαθείς να βρεις έναν συμπαίκτη σου με σέντρα θέλει και... τύχη, εγώ σκέφτηκα μόνο το σουτ και δικαιώθηκα».

Κλείνοντας ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ρωτήθηκε και για την εναλλαγή του με τον Ζίβκοβιτς στα άκρα της ομάδας. «Είναι σημαντικό το ότι είμαστε ευέλικτοι και μπορούμε να μπερδέψουμε τον αντίπαλο αλλάζοντας συνεχώς πλευρές. Εχουμε επίσης πολύ καλή συνεργασία με τα μπακ, κάτι που μας δίνει περισσότερες επιλογές στο επιθετικό κομμάτι».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα