Μιτάι: «Η ΑΕΚ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου»

Μιτάι: «Η ΑΕΚ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου»

Newsroom
Μιτάι: «Η ΑΕΚ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου»

bet365

Ο Μάριο Μιτάι θα συνεχίσει στη Λοκομοτίβ Μόσχας και μέσω των social media αποχαιρέτησε όλους στην ΑΕΚ.

Παίκτης της Λοκομοτίβ Μόσχας έγινε σήμερα ο Μάριο Μιτάι, καθώς η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου αμυντικού από την ΑΕΚ. Σε ένα deal που θα αποφέρει τρία εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο της Ενωσης, ενώ ο νεαρός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με το νέο του club.

Εκείνος μέσω των social media «αποχαιρέτησε» τους «κιτρινόμαυρους» και ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ
Εφτασε η ώρα μετά από 9 χρόνια να πω αντίο στην ομάδα που ονειρευόμουν από μικρό παιδάκι να κάνω το ντεμπούτο μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, τους διοικούντες, τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό staff, τους γυμναστές, τους φυσικοθεραπευτές, τους φροντιστές και γενικώς όλους τους ανθρώπους που από την πρώτη μου στιγμή σε αυτήν την ομάδα με βοήθησαν να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής και πάνω από όλα σαν άνθρωπος. Αυτή η ομάδα ήταν, είναι και θα είναι για πάντα στην καρδία μου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ! FORCAAA AEKARAAA

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα