ΑΕΚ: Στην κυκλοφορία τα απλά εισιτήρια για το ματς με τον Βόλο στη Ριζούπολη

Newsroom
ΑΕΚ: Στην κυκλοφορία τα απλά εισιτήρια για το ματς με τον Βόλο στη Ριζούπολη

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι τέθηκε σε κυκλοφορία ο περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων εισιτηρίων για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Βόλο στη Ριζούπολη.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας για επιλογή θέσης στην πλατφόρμα από τους κατόχους διαρκείας, η ΑΕΚ έβγαλε και έναν περιορισμένο αριθμό απλών εισιτηρίων για τον αγώνα κόντρα στον Βόλο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Τέθηκε σε κυκλοφορία ο περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων εισιτηρίων για τον αγώνα ΑΕΚ – Βόλος ΝΠΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γιώργος Καμάρας» της Ριζούπολης (27/8 – 21.30).

Τα εν λόγω εισιτήρια αφορούν τις θύρες 9 και 10 και οι τιμές τους είναι 35 και 25 ευρώ αντίστοιχα. Υποχρεωτική για την αγορά εισιτηρίου είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά / κατοχή Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους ΕΔΩ.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2022-23 που συμμετείχαν στη διαδικασία εξασφάλισης θέσης για το συγκεκριμένο παιχνίδι και η κάρτα τους έχει ήδη ενεργοποιηθεί μέσω της ειδικής πλατφόρμας, θα εισέλθουν στο γήπεδο της Ριζούπολης (με την επίδειξη του διαρκείας τους) σύμφωνα με την ακόλουθη αντιστοίχιση θυρών:

Εισιτήρια

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα