ΑΕΚ: Απέμεινε περιορισμένος αριθμός θέσεων για το ματς με τον Βόλο στη Ριζούπολη

Newsroom
ΑΕΚ: Απέμεινε περιορισμένος αριθμός θέσεων για το ματς με τον Βόλο στη Ριζούπολη

bet365

Έκλεισε η πλατφόρμα εξασφάλισης θέσης για τους κατόχους διαρκείας της ΑΕΚ και την Παρασκευή θα διατεθούν και απλά εισιτήρια για τον περιορισμένο αριθμό θέσεων που έχουν απομείνει.

Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, από τη διαδικασία στην οποία συμμετείχαν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας για τον αγώνα ΑΕΚ - Βόλος το προσεχές Σάββατο στη Ριζούπολη, έχει απομείνει ένας περιορισμένος αριθμός θέσεων. Έτσι η ΠΑΕ ΑΕΚ θα διαθέσει και τα λίγα απλά εισιτήρια από την Παρασκευή, τα οποία και θα πωλούνται μόνο ηλεκτρονικά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξασφάλισης θέσης από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2022-23 για τον αγώνα ΑΕΚ – Βόλος ΝΠΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γιώργος Καμάρας» της Ριζούπολης (27/8 – 21.30).

Οι φίλαθλοι που συμμετείχαν σε αυτήν έχουν αποκτήσει αυτομάτως δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο της Ριζούπολης μόνο με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας τους, στη θύρα που θα τους υποδειχθεί με νεότερη ανακοίνωση αύριο, Παρασκευή.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι έχει απομείνει περιορισμένος αριθμός θέσεων και ως εκ τούτου αύριο (26/8) θα ξεκινήσει η διάθεση και απλών εισιτηρίων μόνο με ηλεκτρονική πώληση. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν μέσω της αυριανής ανακοίνωσης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα