Όταν ο Χουάνγκ Ουί-Τζο είχε... πληγώσει Σισέ και Μουκουντί (vid)

Νότης Χάλαρης
Όταν ο Χουάνγκ Ουί-Τζο είχε... πληγώσει Σισέ και Μουκουντί (vid)

bet365

Ο Χουάνγκ Ουί-Τζο είναι έτοιμος να πιάσει... λιμάνι για χάρη του Ολυμπιακού και στην Superleague θα βρει τόσο τον Παπέ Αμπού Σισέ ως συμπαίκτη, όσο και τον Αρνόλντ Μουκουντί ως αντίπαλο. Το Gazzetta ενώνει το παζλ και σας εξηγεί πως αμφότεροι έχουν βρεθεί ξανά.

Ημέρα... εξελίξεων για τον Ολυμπιακό η 23η Αυγούστου, αφού η «L' Equipe» έγραψε ότι ο Χουάνγκ Ουί-Τζο αποδέχθηκε εν τέλει τον δανεισμό του στους «ερυθρόλευκους» μέσω της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Έτσι, ο διεθνής φορ θα γίνει ο δεύτερος Νοτιοκορεάτης του ρόστερ μετά τον συνονόματό του Ιν-Μπέομ. Ωστόσο, στον Πειραιά, ο 29χρονος επιθετικός αναμένεται να βρει έναν... αντίπαλό του από την Γαλλία, που ακούει στο όνομα του Παπέ Αμπού Σισέ.

Ο Σενεγαλέζος είχε αντιμετωπίσει τον Χουάνγκ στην Γαλλία, όταν ήταν δανεικός στην Σεντ Ετιέν και ο παρτενέρ του ήταν ο... Αρνόλντ Μουκουντί. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας.

Όπως, σωστά καταλάβατε, ο Νοτιοκορεάτης θα συναντήσει στην Ελλάδα το ζευγάρι των στόπερ της Σεντ Ετιέν, όταν την είχε αντιμετωπίσει στην 32η αγωνιστική της Ligue 1 τη σεζόν 2020/21.

Αμφότεροι οι αμυντικοί ήταν το βασικό δίδυμο στα στόπερ ενώ ο Χουάνγκ ήταν βασικός στην κορυφή της επίθεσης με την Μπορντό. Μάλιστα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε ανοίξει το σκορ από νωρίς, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μόλις στο 9ο λεπτό.

Αυτή ήταν η αρχή του... εφιάλτη όμως, καθώς ο Κάζρι έδωσε πραγματικό... ρεσιτάλ, όπου με χατ-τρικ, γύρισε τούμπα το ματς και ο Γιουσούφ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο με 4-1 υπέρ της Σεντ Ετιέν.

Δείτε το γκολ ΕΔΩ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα