Φέστα: «Κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο» (vid)

Newsroom
Φέστα: «Κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο» (vid)

bet365

Στην απόδοση του πρώτου ημιχρόνου στάθηκε ο Τζιανλούκα Φέστα, παρά την ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ.

Με το... αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη Superleague η Λαμία, καθώς ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 3-0 στην Φθιώτιδα.

Ο Τζιανλούκα Φέστα, σε δηλώσεις του στη «Cosmote TV», αναφέρθηκε στο πρώτο ημίχρονο και έδειξε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του.

Αναλυτικά είπε: «Είχαμε πολύ καλή προσέγγιση του παιχνιδιού. Παίξαμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Δεχθήκαμε ένα γκολ προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Είχαμε νωρίτερα δυο ευκαιρίες και ένα χαμένο πέναλτι. Αλλά φυσικά στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ απέδειξε ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Μόνο καλά πράγματα μπορώ να πω στους παίκτες μου. Κάναμε κάποια λάθη αλλά μόνο θετικά λόγια μπορώ να πω. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε σωστά πράγματα. Στο δεύτερο κάναμε λάθη και λόγω κούρασης που θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε. Η νοοτροπία μας γενικά ήταν σωστή και πρέπει να την κρατήσουμε»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα