ΑΕΚ: Πάει να πιάσει τα 25.000 διαρκείας και για ιστορικό ρεκόρ!

ΑΕΚ: Πάει να πιάσει τα 25.000 διαρκείας και για ιστορικό ρεκόρ!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Πάει να πιάσει τα 25.000 διαρκείας και για ιστορικό ρεκόρ!

bet365

Με τρομερούς ρυθμούς συνεχίζεται η πώληση των διαρκείας της ΑΕΚ για την OPAP Arena και μέσα στα επόμενα 24ωρα εκτιμάται ότι θα φτάσει τις 25.000 κάρτες φουλάροντας για ιστορικό ρεκόρ! Σκέψεις να μπει όριο κάνουν πλέον στην ΠΑΕ.

Η... κιτρινόμαυρη τρέλα για ένα εισιτήριο διαρκείας στην OPAP Arena δεν έχει τέλος καθώς η Ένωση φουλάρει πλέον για να πιάσει τις 25.000 κάρτες!

Προ διαστήματος η ενημέρωση που υπήρχε ήταν ότι η ΑΕΚ είχε δώσει πάνω από 21.000 κάρτες, με την ελεύθερη πώληση να έχει ξεκινήσει. Πλέον η εκτίμηση που υπάρχει, με τους αυξημένους ρυθμούς με τους οποίους συνεχίζουν να φεύγουν τα διαρκείας, είναι ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα οι κάρτες θα πιάσουν τις 25.000!

Η Ένωση πάει δηλαδή για ιστορικό ρεκόρ διάθεσης και πλέον στην ΠΑΕ εξετάζουν το ενδεχόμενο να βάλουν όριο στην πώλησή τους! Κάτι που αναμένεται να συμβεί μόλις σπάσει το ρεκόρ. Μάλιστα οι άνθρωποι της ΑΕΚ τονίζουν πως σε περίπτωση που δεν μπει όριο στη διάθεση των διαρκείας, τότε δεν αποκλείεται η OPAP Arena να είναι sold out!

Αξίζει να σημειωθεί ότι με ανακοίνωσή της η ΑΕΚ νωρίτερα έκανε γνωστό ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας παίρνει παράταση ως τις 9 Σεπτεμβρίου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα