ΑΕΚ: Ήδη πάνω από 21.000 έχουν πάρει θέση στην Νέα Φιλαδέλφεια!

ΑΕΚ: Ήδη πάνω από 21.000 έχουν πάρει θέση στην Νέα Φιλαδέλφεια!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Ήδη πάνω από 21.000 έχουν πάρει θέση στην Νέα Φιλαδέλφεια!

bet365

Σε διάστημα δύο ημερών έχουν διατεθεί πάνω από 3.000 κάρτες από την ΑΕΚ για το νέο γήπεδο και έχουν ήδη δοθεί πάνω από 21.000 εισιτήρια...

Τι κι αν βρισκόμαστε μόλις στη δεύτερη μετά διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας για την "OPAP Arena" δίχως περιορισμούς προτεραιότητας, ήδη όπως έγινε επίσημα γνωστό, έχουν φύγει περισσότερα από 3.000 κάρτες... Γεγονός το οποίο έχει εντυπωσιάσει και τους πλέον αισιόδοξους εντός κιτρινόμαυρης ΠΑΕ και προκάλεσε έναν ευχάριστο μίνι αιφνιδιασμό!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό περισσότεροι από 21.000 Ενωσίτες έχουν ήδη πάρει θέση στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Εννοείται πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη διάθεση εισιτηρίων ελληνικής ομάδας κατά πολύ και ακόμη επαναλαμβάνουμε διανύουμε μόλις τη δεύτερη μέρα διάθεσης καρτών δίχως περιορισμούς...

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι δεν υπάρχει καποιο όριο στην πώληση εισιτηρίων, εκτός από μια θύρα που θα λογίζεται από την επόμενη σεζόν για τους φιλοξενούμενους οπαδούς σε αγώνες της ΑΕΚ και κάποια που θα αφορούν τις ανάγκες της UEFA όταν και εφόσον η ΑΕΚ συμμετέχει ξανά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Φαίνεται πως το επόμενο νούμερο που αναμένεται να φτάσει σε επίπεδο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας είναι οι 25.000 και συνεχίζουμε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα