ΠΑΟΚ: Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

ΠΑΟΚ: Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

ΠΑΟΚ: Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται από το Σάββατο (13/8) στη Χαλκιδική και το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ είναι αν η παρουσία του ιδιοκτήτη του στην Ελλάδα αλλάξει τα δεδομένα στις μεταγραφές.

Σε πέντε μέρες αρχίζει το πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ με τα σημερινά δεδομένα οδεύει ολοταχώς προς την πρεμιέρα (20/8 - 21:45) κόντρα στον Παναιτωλικό χωρίς την παραμικρή νέα προσθήκη στο ρόστερ του.

Σε καμία ομάδα δεν είναι πανάκεια οι μεταγραφές, που περισσότερο σε μια ομάδα που μέχρι σήμερα έχει προχωρήσει στην απόκτηση δέκα ποδοσφαιριστών, ωστόσο όλοι συμφωνούν ότι η ομάδα που εμφανίστηκε στα δύο παιχνίδια με τη Λέφσκι χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση, άλλωστε αυτό επικοινωνήθηκε από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ την επομένη του πικρού αποκλεισμού από την Ευρώπη.

Από τον ΠΑΟΚ έγινε λόγος για προσθαφαιρέσεις στο υπάρχον ρόστερ, όμως μέχρι σήμερα, δεκαεπτά ημέρες μετά το δεύτερο παιχνίδι με τη Λέφσκι, δεν έχει σημειωθεί το παραμικρό στο κομμάτι της ενίσχυσης. Σ’ αυτές τις τρεις εβδομάδες η «σιγή ασυρμάτου» είναι ολοφάνερη, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν αφήσει στην άκρη κάθε περίπτωση ενίσχυσης και όλο το βάρος να έχει πέσει στις αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών, που δεν υπολογίζονται στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Ο Ενέα Μιχάι έφυγε για την Πορτογαλία, ο Λούκας Τέιλορ είναι έτοιμος να κλείσει τις βαλίτσες για το ταξίδι της επιστροφής στην Ουκρανία.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει η παραμικρή οριστική εξέλιξη σ’ ότι αφορά τις περιπτώσεις των Ζαμπά, Λάμπρου, Μουργκ και Νινούα, ενώ στάσιμες παραμένουν οι «καυτές» υποθέσεις που αφορούν τον Ντάγκλας Αουγκούστο και τον Γιάσμιν Κούρτιτς.

Ο Σαββίδης στο «Πόρτο Καρράς» της Χαλκιδικής

Μπορεί η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη να αλλάξει το σκηνικό, κυρίως, στο κομμάτι της ενίσχυσης. Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες (από το Σάββατο) και πάλι στη χώρα μας. Έχει επιλέξει το «ησυχαστήριο» του, τη Βίλα Γαλήνη εντός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική, για να περάσει κάποιες ημέρες διακοπών, όπως ακριβώς έκανε και πέρσι, περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα.

Ουδείς γνωρίζει αν ο Ιβάν Σαββίδης θα επιδιώξει να ανοίξει την ατζέντα των μεταγραφών στις επικείμενες συναντήσεις που θα έχει με τα στελέχη των ελληνικών επιχειρήσεών του, ανάμεσα τους και οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, τόσο εκείνοι που απαρτίζουν το διοικητικό κομμάτι, όσο και εκείνους που έχουν επωμιστεί το αγωνιστικό τμήμα. Ακούγεται έντονα ότι εντός της εβδομάδας θα έχει μια συνάντηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο «Πόρτο Καρράς», αλλά είναι μια πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους ανθρώπους της ομάδας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα