ΠΑΟΚ: Η Φαμαλικάο ανακοίνωσε τον Μιχάι

ΠΑΟΚ: Η Φαμαλικάο ανακοίνωσε τον Μιχάι

Newsroom
ΠΑΟΚ: Η Φαμαλικάο ανακοίνωσε τον Μιχάι

bet365

Η Φαμαλικάο ανακοίνωσε τη μεταγραφή του μέχρι πρότινος κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ, Ενέα Μιχάι. Διατηρούν το 50% των δικαιωμάτων του Αλβανού στόπερ οι Θεσσαλονικείς.

Ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει εδώ και μερικές μέρες με τη Φαμαλικάο για την παραχώρηση του Ενέα Μιχάι και πλέον η μεταγραφή ολοκληρώθηκε. Οι Πορτογάλοι έδωσαν 200.000 ευρώ στον Δικέφαλο του Βορρά και «έκλεισαν» το deal για τη συνιδιοκτησία του διεθνή Αλβανού κεντρικού αμυντικού.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός πέρασε από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, έβαλε την υπογράφη του σε τριετές συμβόλαιο, μέχρι το 2025, με την ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες. Ο Μιχάι προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού και πήρε τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ το 2019. Στην τριετία του στην Τούμπα ο εννέα φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Αλβανίας μέτρησε 34 συμμετοχές με ένα γκολ και δυο ασίστ.

«Έρχομαι γεμάτος φιλοδοξίες σε ένα σύλλογο όπως η Φαμαλικάο, τον οποίο ελπίζω να βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Θα παίξω σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα κι ελπίζω να προσαρμοστώ γρήγορα και να γίνω σημαντικό στοιχείο της ομάδας. Έχω δει παιχνίδια της Φαμαλικάο και με ικανοποιεί που βλέπω γεμάτο το γήπεδο και με πάθος», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Φαμαλικάο ο Μιχάι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα