ΠΑΟΚ: Το αντίο του Μιχάι και το «ευχαριστώ» του «Δικεφάλου»

ΠΑΟΚ: Το αντίο του Μιχάι και το «ευχαριστώ» του «Δικεφάλου»

ΠΑΟΚ: Το αντίο του Μιχάι και το «ευχαριστώ» του «Δικεφάλου»

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον Ενέα Μιχάι για την προσφορά του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του, με τη φανέλα της Φαμαλικάο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΟΚ (έχει διατηρήσει το 50% των δικαιωμάτων του) ο Ενέα Μιχάι, με τον Αλβανό διεθνή κεντρικό αμυντικό να ανακοινώνεται το απόγευμα της Δευτέρας (15/8) από τη Φαμαλικάο.

Ο 24χρονος στόπερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πορτογαλική ομάδα και με ανάρτηση του στο Instagram αποχαιρέτησε τον «Δικέφαλο» και τον κόσμο του και μοιράστηκε μερικές από τις στιγμές του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα. «Μετά από 3 χρόνια ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους», έγραψε.

Στην ανακοίνωσή της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Ενέα Μιχάι στη Φαμαλικάο, με τον Δικέφαλο να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Ήρθε στον ΠΑΟΚ τον Ιούλιο του 2019 από τον Παναιτωλικό και σε τρία χρόνια αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια, σκόραρε ένα γκολ, μοίρασε δύο ασίστ και κατέκτησε ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Ευχαριστούμε τον Ενέα για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του!».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα